Én érzem csak azt, hogy napi 8 óra munka mellett lehetetlen a sportot beiktatni párkapcsolatban?
Párommal mindketten otthonról dolgozunk, de kora reggel 8-kor kelünk, 8:30 - 17:00 munka, utána pedig a maradék időt együtt szeretjük tölteni (pihenés, vacsora, TV, stb).
Hol fér bele itt a sport?
Heti 1-2 alkalommal 18-20 között. Így a teljes nap együtt töltése után még marad 2-3 óra minőségi idő együtt, plusz ebédszünet stb.
Vagy menj reggel sportolni 7-8 között.

válasza:"munka, utána pedig a maradék időt együtt szeretjük tölteni (pihenés, vacsora, TV, stb)"
Valamit valamiért. Ha te inkább a pihenést, TV-t választod a sport helyett, akkor igazából el is döntötted.
Én hétfőtől péntekig 04:30-17:00-ig dolgoztam (nem home office). 17:10-től 18:30-ig sportoltam (szerencsére a munkahelyem mellett volt a kondipark).
19:00-ra hazaértem, fürdés, vacsora, 20:00-23:00-ig pihenés, TV, közös idő a párommal.
Mindenre lehet időt szakítani, aki nem talál 1-1,5 órát a napjában, ott valami nagy gebasz van.

válasza:

válasza:Be lehet iktatni, ha valaki nagyon beszeretné iktatni. Nyilván ha te fixen úgy állsz hozzá, hogyha hazaérsz a munkából, akkor csak is a pároddal akarsz lenni, akkor úgy nehéz. :D
De amúgy sokan hazafele munkából edzenek, vagy hazamennek és nemsokára elugranak edzeni. Nem minden nap, de heti néhány alkalommal, ahogy belefér. Itt mindig az, hogy Te neked tényleg annyira fontos a sport, hogy beiktasd, vagy nem.

válasza:

válasza:ez csak nyafogás...
ha akarnátok, sportolnátok, csak lusták vagytok hozzá
tőúlkényelmesedtetek - nesze neked HO

válasza:"kora reggel 8-kor kelünk"
Bocs, de ezen felrohogtem :)))
Reggel 8 óra az kora délelőtt, nem kora reggel.
Kora reggel az 4-5 óra között van.
A kérdésedbol nekem az jön le, hogy szetfolyik az idő a kezetekbol.
Későn keltek fel, letudjatok a home officet, majd rapihentek a semmi erőfeszítésre, jól bevacsoraztok és tespedtek a tv előtt késő éjszakáig.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
36 éves nő vagyok. Átlagon felüli egzisztenciám van, saját, nem örökölt, hitelmentes belvárosi lakás, 3 éves autó, saját cég 2 irodával és 31 alkalmazottal. Semmi sem hullott az ölembe, épp ellenkezőleg, egy nagyon szegény vidéki családban nőttem fel. Egyetlen kitörési...
A gyári betanított munkát meg áruházi árufeltöltőt leszámítva mindenhova kérik a jogosítványt, még egy sima ügyintézőnek is inkább azt veszik fel akinek van. Fiatal nők közül meg abszolút egyik sem kezd jogosítvány nélküli férfival. Aki nem akarja letenni, az el is...
27F vagyok. Sosem volt párom, még randizni se voltam soha. Meddig érdemes még reménykednem? Ennyi idősen engedjem el lassan?
Tegyük fel van két fiatal felnőtt. Különbözőek, az egyik a tipikus szerelembe eső "lilaködös" ragaszkodós, kötődő, pl jelen esetben most legyen srác. A srác fejében egésznap csak a lány jár. Egésznap vele akarna lenni, ha éppen nem megy akkor írni. A másik egy lány,...
Sziasztok, 19 eves vagyok. Kulfoldon elek, keves a magyar csaj itt. Az itteni nyelvet nem beszelem, szoval az ismerkedes kizarva. Ilyen esetben gondolom feleslegesen varok a tokeletes csajra, meg ha valami kulfoldi ram is nyomulna le kellene raznom, mert a kommunikalas...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!