Hogyan lehet olcson jo dietas etrendet oszeallitani?
Figyelt kérdés
Mozgas megvan, edzes megvan, minden megvan, csak penz nincs! Szoval hogyan lehet viszonylag olcson oszeallitani 1 hatasos dietat? Minden velemenyt meghalgatok akar 1 sajatos dietarol is!
2011. ápr. 25. 14:32
1/8 anonim válasza:
GreenTea
Mennyire komoly diétára lenne szükséged? Mennyit kéne fogynod és milyen edzések vannak?
2011. ápr. 25. 14:46
2/8 A kérdező kommentje:
hat van rajtam kb 15-18% zsir.... le szeretnem vinni legalabb 10% ra. Altalaba 4-5 nap sulyzos edzest csinalok napi 2 orat. Viszonylag intenziven. Az izmaim kezdenek egyre joban definialodni, viszont a gond aval van, hogy nincs anyi penzem h hoszab ideig csak csirke mellet egyek, vagy marhahust. Ezert gondoltam, hogy hatha van vmi otlet, vagy tip hogy hogy csinaljam meg. Na meg sajna nemtom, hogy etkezesenkent kb mien adagot csinaljak, es mibol.
2011. ápr. 25. 15:16
3/8 A kérdező kommentje:
ja, meg a kiegek.. ara meg most vegkep nincs. Pedig tudom hogy kene vegyek Aminokat, vagy 100% whey proteint, dehat valsag van :|
2011. ápr. 25. 15:17
4/8 anonim válasza:
GreenTea
Az amino legyen a legkisebb gond!
Mivel elég rendes kéne zsírt égetni, és lehetőleg izmot megtartani, mindenképp fontos a minőségi fehérje bevitel! Próbáld meg tojás fehérjéből, túróból pótolni a csirkét, tápkiegnek meg teljesen jó egy olcsó vegyes fehérje is, pl Power Protein vagy Promix.
2011. ápr. 25. 15:28
5/8 A kérdező kommentje:
Valameik nap vettem szojat, gondoltam esetleg helyetesithetnek valamit vele, esetleg rizset? vagy nemtom. :-?? ugy irja a csomagolason min 50% protein 29-31 CH 6-7% asvanyok(minerale) 0,5-1,5% zsir, es van vmi 2,5-3 fibre(fingom nincs miaz).
2011. ápr. 25. 15:43
6/8 anonim válasza:
GreenTea
Az a rost. Egyébként a szója egy elég jó cucc! Sok fehérjét tartalmaz és van benne CH is elég. Igazából szójából 1-1 komplett étkezést is meg lehet oldani.
2011. ápr. 25. 17:49
7/8 anonim válasza:
a hüvelyeseknek elég magas a fehérjetartalma, bab, szója, sárgaborsó, és emellett elég olcsó.
én egy nap 400g húst eszek, 250g zöldborsót (pürének, főzeléknek), 400g rizst, + félkiló zöldséget.+ 1-2 adag tejsavó protein. 500-600 forintból kijön, napi szinten.
nem akarok fogyni, 80 kilót tartok ezzel a kajálással. ha fogyasztani akarsz, vegyél el a rizsből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!