A csajoknak miért a bunkó, kigyúrt, agyatlan fickók kelenek?
Figyelt kérdés
Múltkor ledöbbentem.Haverom /kedves,normális,udvarias,kicsit félénk pasi/ 3 hónapig együtt volt 1 gyönyörű,tökéletes alakú nővel,én nem is értettem h lehetnek együtt.Aztán kiderül,h a nő a 3 hónap alatt végig félrekefélt 1 bunkó,sötét,kigyúrt f.sszal,aki télleg semmit nem adott neki a b.aszottnagy izmain meg a szexen kívül.haverom töri magát,h megfeleljen 1 bombanőnek,elhalmozza ajándékokkal,szeretettel stbvel,megjelenik 1 bunkó állat és vége...Mi a f.sz van?Legyek izmos és enyém minden nő?2011. nov. 13. 19:01
11/14 anonim válasza:
igen sokan azért edzenek, hogy utána recskázhassanak magukra a tükörbe, és h bomba csajuk legyen.de drága barátom mégtöbben vannak azok akik azért edzenek, mert megtalálták benne önmagukat. ép testben ép lélek mond ez neked valamit? én pl hiába 54 kiló vagyok 21 évesen, igenis kimondom, hogy edzek, és nem azért, hogy bejöjjek a csajoknak, hanem azért mert ha nem lenne az edzés, már régen kiugrottam volna innen a kib*szott 6. emeleti koliszobámból.
12/14 anonim válasza:
felszínes vagy kérdező.
ilyen esetekben a külső csak egy plusz,de nem féltetlenül elsődleges.
a jellemzésed alapján a haverod egy igazi balfék a csaj meg lotyó.
és írtad a szex dolgot is.
lehetsz te akármilyen rendes a nővel,megadhatsz neki mindent anyagilag stb,ha nem dugod meg rendesen férfiként csak odapiszkítasz,akkor ez lesz a vége.
uh teljesen feleslegesen keverted bele a sztoriba a testépítést és a kategóriát is eltévesztetted kérdés feltevésnél.
13/14 anonim válasza:
én meg pont nem kigyurtakkal látom a csajokat hanem 40 kilós srácokkal , meg 30 éves emberekkel kigyurt emberekel ritkán látom őket
14/14 anonim válasza:
nem értem komolyan az ilyen nyomorék kérdéseket! szeretném kérdezni hogy a bunkó, sötét miért van némelyik kérdezőnek egyenes arányosságban a kigyúrtsággal? Miért kell általánosítani. Tapasztalatból mondom néha normálisabbak sok esetben mint a mai 40-50 kilós vasalt hajú antipasik!akik kinézetük ellenére is el vannak szállva maguktól.még szerencse hogy nem vagyok 16-20 éves mert a mai srácok többsége ahogy elnézegetem őket nőiesebbek mint a melletük álló csinos barátnő.Az én pasim is sportos 30éves és nagyon kedves iszonyat szerethető intelligens művelt pasi,s igen férfinak érzem magam mellett mert nem egy 60 kilós békát karolgatok már bocs.:)arról nem is beszélve szerintem egy pasinak se esne nehezére hogy néha eljárjon kicsit mozogni, kondizni, a facebook helyett! nem irigykedni kell hanem tenni érte mert a mai nyálgépeknek semmi állóképessége tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!