Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy osszam be az edzéseket?...

Hogy osszam be az edzéseket? Jelenleg heti 5x végzek saját súlyos edzést, de fogok járni heti 3x önvédelemre, és a futást is be szeretném szervezni.

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 13:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát itt az a fő kérdés hogy miből áll egy önvédelem edzés és miből áll a te sajátsúlyos edzésed. Ha keményen edzessz lábra akkor azt el kell hagyni ahhoz hogy mondjuk minden 2.nap futhass. Vagy kombinálni, úgy hogy lábedzés napján és az az utáni napon nem futsz. Ha abból indulok ki hogy az önvédelem edzés egy kemény fizikai aktivitás lesz akkor az semmiképpen nem fér bele 1napba a saját súlyos edzéssel, azt ennyi mozgás mellet maximum 2-3x tudod csinálni, heti 1 pihenőnap mindenképpen kell.
2012. febr. 24. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Szeretnék egy saját lovat de úgyse kapok és ez 100%. A suliba rengeteg lánynak van lova. A szomszédba is van 3 ló és néha átszoktam menni de nagyon...

És akárhányszor kint vagyok a nappaliba és nézik anyáék a híreket lovas balesetekről van szó. Ha nem is kaphatok lovat akkor valahova lovagolni akarok járni. és nem tudom hogy anyáékat hogy gyözzem meg hogy megengedjék.:/Segítesetek!

Szeretnék önkéntes lenni egy menhelyen, de nem tudnék rendszeresen járni, csak amikor időm engedi, így is értékelnék-e és a saját kutyám magammal vihetném-e?

Nagyon szeretem a kutyákat, régóta gondolkodom az önkéntességen. Az a baj, hogy leginkább csak hétvégén érnék rá, akkor sem mindig. A másik pedig, hogy egy kicsit sajnálom elvenni az időm a saját kutyámtól. Esetleg ha őt is magammal vihetném, legalább időnként, az jó lenne, meg szokták ezt engedni?

Jó ötlet a kutyaiskolával beszélni ha még nem biztos hogy oda fogok járni?

Ők képesek objektíven megitélni, hogy a saját iskolájuk megfelel-e az én igényeimnek?

Melyik internetes oldalon tudok festészeti (képzőművészet) technikákat tanulni?

Most szeretnék elkezdeni festeni saját szórakozásra, de külföldön vagyok, nem tudok tanfolyamra járni. Több technika is érdekel, minden új. Köszönök minden segítséget

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!