Hogy osszam be az edzéseket? Jelenleg heti 5x végzek saját súlyos edzést, de fogok járni heti 3x önvédelemre, és a futást is be szeretném szervezni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
És akárhányszor kint vagyok a nappaliba és nézik anyáék a híreket lovas balesetekről van szó. Ha nem is kaphatok lovat akkor valahova lovagolni akarok járni. és nem tudom hogy anyáékat hogy gyözzem meg hogy megengedjék.:/Segítesetek!
Vagy ilyenkor inkább másik csoportba iratjátok?
Nagyon szeretem a kutyákat, régóta gondolkodom az önkéntességen. Az a baj, hogy leginkább csak hétvégén érnék rá, akkor sem mindig. A másik pedig, hogy egy kicsit sajnálom elvenni az időm a saját kutyámtól. Esetleg ha őt is magammal vihetném, legalább időnként, az jó lenne, meg szokták ezt engedni?
Ők képesek objektíven megitélni, hogy a saját iskolájuk megfelel-e az én igényeimnek?
Most szeretnék elkezdeni festeni saját szórakozásra, de külföldön vagyok, nem tudok tanfolyamra járni. Több technika is érdekel, minden új. Köszönök minden segítséget
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!