Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők! Miért nem jók a...

Testépítők! Miért nem jók a nem teljes kiőrlésű pékáruk?

Figyelt kérdés
Tápanyag táblázat szerint kb ugyanannyi benne a zsír,fehérje,ch.
2012. jún. 20. 10:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert nem mindegy, hogy egy rostosabb tápanyagról van szó, aminek a glikémiás indexe alacsonyabb, így nem emeli meg az inzulinszintet és nem raktározódik el olyan könnyen zsírban, mint egy lecsupaszított, feldolgozott fehér lisztes kaja.
2012. jún. 20. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
értem kösi
2012. jún. 20. 11:30

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!