Hogy kezdjem újra a fegyencedzést?
Figyelt kérdés
Tavaly ősszel nekiálltam ennek az edzéstípusnak, de télen szokásomhoz híven lebetegedtem. Szinte az egész évszakban taknyos voltam, ezért úgy gondoltam, ha alapból alig kapok levegőt, nem állok neki sportolni. Aztán jött a tavasz, akkorra elég sok dolgom lett és az allergia-szezon sem került el... Szóval ilyenkor teljesen elölről kell kezdenem, vagy sem? Van erről szó a könyvben?2014. máj. 10. 17:34
1/3 anonim válasza:
Annak nem sok értelme van, hogy minden télen abbahagyod. Inkább derítsd ki miért van ilyen hulladék állapotban az immunrendszered.
2/3 anonim válasza:
Ha ősszel elkezdted és télen már abba is kellett hagynod, nem sokáig jutottál szerintem. ( nem bántásból mondom) Kezd az első lépéstől aztán meglátod hogy megy, ha jól akkor emeled az ismétlésszámokat vagy szintet lépsz.
Mivel lassan már nem csak a tél, hanem a tavasz is kimaradt(ami fél év) szóval én azt javaslom az elejétől kezd és közben derítsd ki, hogy miért betegszel le mindig, mert nem igen fogsz a későbbiekben haladni, egy kis megfázás "oké", de hogy több hónapig betegeskedj az nagyon nincs rendben, edzéstől függetlenül.
3/3 anonim válasza:
Hú bocsi most nézem kicsit össze-vissza írtam, de remélem azért érthető amit akartam közölni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!