Szerintetek lehet saját testsúlyos edzést művelni konditeremben?
Figyelt kérdés
Még sosem voltam konditeremben, de hamarosan kollégista leszek és nem akarom abbahagyni a mozgást. Arra gondoltam, megpróbálom mondjuk az Insanity-t, vagy valami hasonlót, nekem ez nagyon tetszik, nagyon bevált. Mit gondoltok, van valahol valami táncterem vagy akármi ahol lehet ilyet, vagy a gépek mögött ugráljak a sarokban? :D2017. aug. 5. 19:45
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Saját testsúlyost lényegében bárhol lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
de nem nézne ki furán ott a sok gyúrós között?
2017. aug. 5. 20:26
4/5 anonim 

válasza:

válasza:De insanityhez minek akarsz kondi terembe menni? Pénzkidobás, hiszen nem erre van. Vagy nézz ott valamilyen közös órát és járj arra.
5/5 A kérdező kommentje:
azért, mert nem akarom zavarni a szobatársakat. Ha mázlim van, akkor nem fogom, de ha nincs se szeretném abba hagyni emiatt.
2017. aug. 7. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Otthoni edzés vagy személyi edzővel konditeremben?
Otthoni edzés alatt azt értem, hogy fokozatosan veszek eszközöket, kezdetnek gumi kötélre gondoltam és 2 "szerelhetős" kézi súlyzóra. Ezután körülbelül havonta 5-10-15ezret tudnék befektetni a következő eszközök vásárlásában. (Ha te ezt a módszert választanád, akkor...
Hogyan edzenek a boxolók a konditeremben?
Tudnátok írni gyakorlatokat amelyek jók boksz mellé (saját súlyos és súlyzós gyakorlatok is jöhetnek) kettlebellen kívül?
Hogyan edzenek a boxolók a konditeremben? Tudnátok írni gyakorlatokat amelyek jók boksz mellé (saját súlyos és súlyzós gyakorlatok is jöhetnek) kettlebellen kívül?
tudnátok írni gyakorlatokat amelyek jók boksz mellé(saját súlyos és súlyzós gyakorlatok is jöhetnek) kettlebellen kívül?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!