Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok erről a cipőről?

Mit gondoltok erről a cipőről?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem szép.

tegnapelőtt 14:23
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Felvehetős, persze, de csak egy sima fehér cipőt látok értelmezhetetlen áron.
tegnapelőtt 14:49
 2/24 anonim ***** válasza:
94%
nekem nem jön be
tegnapelőtt 14:50
 3/24 A kérdező kommentje:
#1 gondolom a minősége azért jóval magasabb mint egy 10 ezres Fila cipőnek ha már ennyibe kerül
tegnapelőtt 14:52
 4/24 anonim ***** válasza:
84%

nem tetszik és nem praktikus, fehér ami nem sokáig fehér, meg kell válogatni hova veszem fel, milyen időjárás mellett

kissé alaktalan, mivel nagyobb a lábam így nem is állna jól, laposnak tűnik a talpa, kivéve elöl, nem követi a sétálás közben a talp gördülékenységét amennyire szeretném, szóval egy olyan 6/10- es nekem ami kb 0/10 amikor megláttam hogy 100 000-en felül van az ára, 1 cipő sem ér ennyit számomra

tegnapelőtt 15:03
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
A Zalando megbízható, eredeti termékeket árul. Hogy megéri-e 145 ezres cipő, az már más kérdés. Én ennyi pénzt biztos nem adnék egy sportcipőért, de ha neked belefér és tetszik, akkor vedd meg
tegnapelőtt 15:04
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik, de fele ennyit se adnék érte.
tegnapelőtt 16:20
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ránézésre a 11.000 Ft-os Graceland cipő pont ugyanilyen, csak a "B" nincs az oldalán. Nem néz ki rosszul, de ennyiért már készítenek cipőt kimondottan a saját lábadra is.
tegnapelőtt 19:04
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha milliárdos lennék, talán megvenném, de ennyi pénzért én maximum egyedileg készített minőségi bőr lábbelit veszek, nem egy szaros sneakert, ami még jellegtelenül is néz ki.
tegnapelőtt 20:07
 9/24 A kérdező kommentje:
#8 ez is bőr
tegnapelőtt 20:45
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastad a leírását? A felső része az, sem a betét, sem a belseje nem bőr.

És pláne nem egyedileg a lábra készült darab, szóval feleslegesen kötözködtél.

tegnapelőtt 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Fiatal lanyok akik szeretik a ruhakat, divatot, vasarolni, shoppingolni! Mit gondoltol a ruhaimrol?

Szerintetek milyen ember lehetek a ruhaim alapjan? Hany eves lehetek?Sok/keves/atlagos mennyisegu ruham van osszesen vagy akar 1-1 kategoriaban.Vannak e hianyossagok? Hianyoltok e darabokat?Barmi gondolat johet! Foleg 10-20as korosztaly akiket erdekel is, hogy mi...

Mit gondoltok; milyen lesz az eredmény, ha egy sötét szőke hajat próbálunk sötétíteni diófa leveles főzettel?

Eddig azt olvastam, hogy ez az eleve barna hajúaknak ad szép végeredményt. Tapasztalatok jöhetnek!

Szeretnék venni egy acélbetétest végre, mit gondoltok/javasoltok, elsőre milyen lenne a legjobb?

Márká(k)ról érdeklődnék elsősorban, hogy kinek mivel volt/van jó tapasztalata. Én ezeket néztem (akár más színben is):

Ti mit szóltok/gondoltok ha igy öltözök?

Bajor vagyok, és pesten élek (még 4 évig a párom miatt mert még annyi idő mire kijárja a gymnasiumot).És most jön a Wiesn ( lehet Oktoberfest néven ismeritek), és mit szóltok ha néha igy öltözködöm: ( de ennél azért komolyabb, mert eredeti szarvasbőr: )Sajnos most...

Lányok ti mit gondoltok/mi a véleményetek?

Az érdekel ne nagyon,hogy nektek melyik nadrág viselet tetszik jobban?az első az,hogy ha csőnadrág és le van tolva fenékig?Vagy a sima nadrág és az van letolva a segg alá?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!