Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok erről a cipőről?

Mit gondoltok erről a cipőről?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem szép.

tegnapelőtt 14:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

3# #1 gondolom a minősége azért jóval magasabb mint egy 10 ezres Fila cipőnek ha már ennyibe kerül

Pont ezért csodálatos ez a marketing trükk. Ennyien megeszik. :)))))))

tegnapelőtt 21:43
 12/24 A kérdező kommentje:

#10 a hivatalos oldalon bőrnek van írva: [link]

És élőben megtapogatva és látva is bőrnek tűnt.

tegnapelőtt 21:59
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Okés, akkor ez bírja 4 évig, a 20 ezres meg csak 2-3 évig.

Vedd meg, ki ne hagyd!

tegnapelőtt 22:06
 14/24 A kérdező kommentje:
#13 én nem állítottm hogy kimész vele a világból. Max azt, hogy ha már ennyibe kerül akkor feltételezem nem műbőr, hanem pl rendes bőr. Vagy hogy extra kényelmes. Valamit muszáj tudnia, a milliomosok csak nem annyira buták hogy gagyit vegyenek egy vagon pénzért.
tegnapelőtt 22:30
 15/24 anonim ***** válasza:
Én simán veszek deszkás bőr cipőt 100-120 euróért.
tegnap 00:56
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik
tegnap 02:56
 17/24 anonim ***** válasza:
52%

Valamit muszáj tudnia, a milliomosok csak nem annyira buták hogy gagyit vegyenek egy vagon pénzért.

Nagyon nem érted... státuszt vesznek, a pénzes emberek a külvilág miatt költenek ilyenekre, hogy a magadfajtákat beetessék azzal, hogy mennyire gazdagok. Mint amikor a tízmilliós kocsinál nem látod a hitelt, vagy hogy kétezerért tankolnak bele. Cipőnél 15.000 felett kb. csak azt a logót veszed meg, aminek fényűzést tulajdonítasz. 16 év körül lehetsz még, de majd megérted egyszer ezt a státusz dolgot.

tegnap 07:39
 18/24 anonim ***** válasza:

Teljesen feleslegesnek tartom. 20-30 ezerért lehet venni ugyanígy kinézőt.

A minőségről meg annyit, hogyha hordod, akkor mindegy, hogy miből van, el fog használódni. Elszíneződik, lerúgod az orrát, stb.

tegnap 08:39
 19/24 A kérdező kommentje:
#18 mutatnal annyiert ilyen cipot? En vegigneztem a Zalando katalogusat de pont ilyet vagy nagyon erre hasonlitot nem talaltam. Ez volt ami a legjobban tetszett, sajnos.
tegnap 09:50
 20/24 anonim ***** válasza:
#17 azért túlzásba ne essünk, az a 15 ami 10 éve inkább volt 5. És érezhető különbség van anyagban, minőségben a régen 20 most inkább 40k-s cipők és ezek között. Egyet kivéve: a Converse vászon tornacsuka, abból a 2008 körül megvett 16k-s eredeti és a kinai 3k-s verzió között nincs különbség
tegnap 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Fiatal lanyok akik szeretik a ruhakat, divatot, vasarolni, shoppingolni! Mit gondoltol a ruhaimrol?

Szerintetek milyen ember lehetek a ruhaim alapjan? Hany eves lehetek?Sok/keves/atlagos mennyisegu ruham van osszesen vagy akar 1-1 kategoriaban.Vannak e hianyossagok? Hianyoltok e darabokat?Barmi gondolat johet! Foleg 10-20as korosztaly akiket erdekel is, hogy mi...

Mit gondoltok; milyen lesz az eredmény, ha egy sötét szőke hajat próbálunk sötétíteni diófa leveles főzettel?

Eddig azt olvastam, hogy ez az eleve barna hajúaknak ad szép végeredményt. Tapasztalatok jöhetnek!

Szeretnék venni egy acélbetétest végre, mit gondoltok/javasoltok, elsőre milyen lenne a legjobb?

Márká(k)ról érdeklődnék elsősorban, hogy kinek mivel volt/van jó tapasztalata. Én ezeket néztem (akár más színben is):

Ti mit szóltok/gondoltok ha igy öltözök?

Bajor vagyok, és pesten élek (még 4 évig a párom miatt mert még annyi idő mire kijárja a gymnasiumot).És most jön a Wiesn ( lehet Oktoberfest néven ismeritek), és mit szóltok ha néha igy öltözködöm: ( de ennél azért komolyabb, mert eredeti szarvasbőr: )Sajnos most...

Lányok ti mit gondoltok/mi a véleményetek?

Az érdekel ne nagyon,hogy nektek melyik nadrág viselet tetszik jobban?az első az,hogy ha csőnadrág és le van tolva fenékig?Vagy a sima nadrág és az van letolva a segg alá?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!