Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok erről a cipőről?

Mit gondoltok erről a cipőről?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem szép.

tegnapelőtt 14:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

#19 ne a zalandoban nézd

Milyen kell és mire? Mindenképpen kemény, merev talpat szeretnél?

tegnap 10:39
 22/24 A kérdező kommentje:
#21 fehér sportcipőt akartam csak. Meg persze hogy tetszen, voltak mások is amik tetszettek, de nekem ez tetszett legjobban, és mondjuk egy Tommy Hilfiger Icon Court Flag is 40 ezer körül van (amit néztem), és az is szép de nem tetszett annyira mint ez.
tegnap 14:06
 23/24 anonim ***** válasza:
#21 vagyok. Mert pl nyárra inkább mesh felsőrészes hajlékony talpú, könnyű cipőt vennék.
tegnap 16:48
 24/24 anonim ***** válasza:
Lényegtelen, hogy mit gondolok, mert itt nincs készleten...:D
tegnap 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Fiatal lanyok akik szeretik a ruhakat, divatot, vasarolni, shoppingolni! Mit gondoltol a ruhaimrol?

Szerintetek milyen ember lehetek a ruhaim alapjan? Hany eves lehetek?Sok/keves/atlagos mennyisegu ruham van osszesen vagy akar 1-1 kategoriaban.Vannak e hianyossagok? Hianyoltok e darabokat?Barmi gondolat johet! Foleg 10-20as korosztaly akiket erdekel is, hogy mi...

Mit gondoltok; milyen lesz az eredmény, ha egy sötét szőke hajat próbálunk sötétíteni diófa leveles főzettel?

Eddig azt olvastam, hogy ez az eleve barna hajúaknak ad szép végeredményt. Tapasztalatok jöhetnek!

Szeretnék venni egy acélbetétest végre, mit gondoltok/javasoltok, elsőre milyen lenne a legjobb?

Márká(k)ról érdeklődnék elsősorban, hogy kinek mivel volt/van jó tapasztalata. Én ezeket néztem (akár más színben is):

Ti mit szóltok/gondoltok ha igy öltözök?

Bajor vagyok, és pesten élek (még 4 évig a párom miatt mert még annyi idő mire kijárja a gymnasiumot).És most jön a Wiesn ( lehet Oktoberfest néven ismeritek), és mit szóltok ha néha igy öltözködöm: ( de ennél azért komolyabb, mert eredeti szarvasbőr: )Sajnos most...

Lányok ti mit gondoltok/mi a véleményetek?

Az érdekel ne nagyon,hogy nektek melyik nadrág viselet tetszik jobban?az első az,hogy ha csőnadrág és le van tolva fenékig?Vagy a sima nadrág és az van letolva a segg alá?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!