29 éves férfiként már nem lesz párom, igaz?
Figyelt kérdés
Kezdem azt hinni, hogy már nem lesz családom. Én ilyenkorra már szerettem volna gyereket, de én erről szerintem lemaradok.
Sportos vagyok, dolgozom, de egyszerűen nem értek a nőkhöz.
2014. máj. 7. 22:10
1/14 anonim válasza:
Ez nem kortól függ, ne búslakodj majd neked is lesz. É
2/14 anonim válasza:
én is így voltam vele 18 évig, és lett, azóta is együtt vagyunk. :)
4/14 anonim válasza:
Nem vagy még túl idős semmihez, nem maradtál le semmiről, egyszer majdcsak megtalálod az igazit. :)
6/14 anonim válasza:
Ne búsulj, én is pont ugyanígy voltam ezzel 14 éves koromig :)))))) Te is biztos megtalálod az igaz szerelmet :))))))))))))))))))
9/14 anonim válasza:
14 éves korodig? Miért mostmár családod van? Mifasz
10/14 anonim válasza:
Férjem 36 éves volt, mikor összejöttünk, és nem volt előtte házas, leghosszabb kapcsolata 1 év volt. Van egy kisbabánk, minden idilli. Egyszerűen akkor jött el az ideje. Nem kell másokhoz hasonlítanod magad, mindenkinek más az útja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!