Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 29 éves férfiként már nem...

29 éves férfiként már nem lesz párom, igaz?

Figyelt kérdés

Kezdem azt hinni, hogy már nem lesz családom. Én ilyenkorra már szerettem volna gyereket, de én erről szerintem lemaradok.

Sportos vagyok, dolgozom, de egyszerűen nem értek a nőkhöz.

2014. máj. 7. 22:10
1 2
 11/14 anonim válasza:
É betű, az Én akart lenni, csak véletlen elküldtem, de aztán a második hozzászólásban folytattam a mondatot.
2014. máj. 7. 22:57
 12/14 anonim ***** válasza:
11. ügyes próbálkozás, földönkívüli életformák, de nem dőlünk be ennek még egyszer
2014. máj. 7. 22:58
 13/14 anonim ***** válasza:

hát már nem... :/

koporsóra megvan a pénz? mert arra kéne gyűjteni! ennyi idősen...

2014. máj. 7. 23:21
 14/14 anonim válasza:

"11. ügyes próbálkozás, földönkívüli életformák, de nem dőlünk be ennek még egyszer"

Most remélem viccelsz. Ha megnézed az első két hozzászólásomat, akkor nyilvánvaló, hogy az elsőt véletlen küldtem el, és a másodikban azonnal korrigáltam. É betűből ezt levonni, érdekes, de ha poén volt, akkor jót nevettem. :)

2014. máj. 7. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!