Miért ilyen nehéz ismerkedni, párt találni? (meleg téma)
Regisztrálva vagyok a legismertebb meleg társkereső oldalon és még mindig abban reménykedem, hogy találhatok, egy rendes, értelmes srácot, akit nem csak a szex érdekel. Viszont azt vettem észre, hogy szinte más senki nem akar kapcsolatot. Miért ilyen nehéz? Hová tűntek a normális fiúk? Hónapok óta nem találok senkit, mert a kapcsolat az annyira nem "trendi".
22/f/m
Szia, ez igazából azért van, mert a melegek között is elkorcsosult a társadalom. Nem zavarja az átlagot az érzelmek nélküli üres szex, sőt még tetszik is nekik hogy erőfeszítés nélkül leszophatják egymás faszát. Az ellustulás és a kommunikáció hiánya szintén közrejátszik az esetben.. én is ugyanebben a helyzetben érzem magam. Egyszerűen 100ból ha 1 ember az aki alkalmas. És ez szánalmas.
19/F
A senki az túlzás, igaz a tobzódás is.
A nap folyamán kb olyan 10-50 között ingadozik az aktuálisan bejelentkezettek száma átlagosan, napszaktól függően. Viszont ott sokan vannak, akiknek nem csak hátsó szándékaik vannak.:D
"ne ilyen helyeken keresgélj, hanem a való életben"
Mintha a melegeknek olyan egyszerű lenne a való életben ismerkedni...
Az egyedülálló barátaim is ugyanerre panaszkodnak, és emlékszem, hogy amíg keresgéltem az igazit, én is lépten-nyomon csak ilyenekbe futottam, holott nem is kerestem párt/kapcsolatot/szexet, csupán barátokat (akármennyire is nehéz elhinni, de szigorúan szex nélkül)... Saját példámból kiindulva én mindig azt mondom, hogy a szerelem úgyis akkor jön, amikor nem várjuk, úgyhogy légy még szerintem egy kicsit türelmes és addig is azt javasolnám, hogy ne adj le az értékrendedből. Hosszútávon megéri! :)
Addig is szurkolok, hogy Te is megtaláld a párod! ;)
24F m
Sajnos tényleg így van ez, én is fenn vagy a romeon, de komoly kapcsolatot találni valóban kb. esélytelen, az oldal inkább ilyen szexpartnerkereső - bár ha vannak ún. minimális elvárásaid (értds: nem fekszel akárkivel), akkor még erre is csak korlátozottan alkalmas.
Aki pedig írta a "való életben" történő ismerkedést, hát, melegként ahhoz nagy szerencse és/vagy bátorság szükséges... Nem egyszerű a dolog sajnos :/
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!