Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelmes vagyok egy lányba....

Szerelmes vagyok egy lányba. De tudom, hogy minden közeledésemet elutasítaná. Mégis, hogyan közeledjek felé?

Figyelt kérdés
ha van javaslatotok, akkor írjatok légyszi privátba, hogy a szituációt jobban körül tudjam írni. Nem szeretnék most sok konkrétumot írni...

2014. máj. 13. 12:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy elutasítana hogy ha megpróbálnád mikor még megsem próbáltad? Kicsit több hitet magadban. Ha ennyire lekezeled magad akkor fölös próbálkoznod és élj remeteként.
2014. máj. 13. 13:02
 2/16 anonim válasza:
Akkor is próbálj meg közeledni! Már csak azért is, mert ha nem teszed, később úgyis meggyőzöd magad, hogy talán lett volna esélyed, és azon fogsz rágódni, hogy miért nem próbáltad meg. Így meg ha tényleg visszautasít, könnyebben le tudod zárni magadban, ha meg igent mond, tietek a világ.
2014. máj. 13. 14:05
 3/16 A kérdező kommentje:
higgyétek el, biztos elküldene.. ha nem is kemény szavakkal, de tuti lesz@rna...
2014. máj. 13. 14:59
 4/16 anonim ***** válasza:
miből gondolod ezt?
2014. máj. 13. 15:42
 5/16 A kérdező kommentje:
Higgyétek el, tudom mit mondok. De azért jó lenne valamit tenni
2014. máj. 13. 16:56
 6/16 anonim válasza:
De ha meg se próbálod akkor biztos h nem fog összejönni a kapcsolat. Kedveskedj vele , próbálj meg jófej lenni hozzá és majd ezt ő is észre veszi majd és akkor biztos elkezd érdeklődni irántad. Ja egyébként nagyon szeretik a lányok ha velük foglalkozol , úgyhogy akár érdeklődhetsz nála , hogy milyen napja volt stb. Sok sikert !
2014. máj. 14. 12:48
 7/16 anonim ***** válasza:
Egyszer kedvesen kérdezz rá, hogy szeretnél vele találkozni és ha
2014. máj. 15. 13:23
 8/16 anonim ***** válasza:
7es folyt. és ha akkor normálisan elutasit, akkor ezt tartsad tiszteletbe. Most én élek át egy ilyen dolgot, a fiú kinézet magának és normálisan mondtam neki, hogy nem akarok vele járni, de ő még mindig probálkozik és most már ez nekem nagyon kinos. Tehát 1x max. 2x-ra kérdezz rá, azt ha finoman elküld akkor ezt vedd tudomásul. De ha 1x se kérdeztél rá, akkor meg hogy a fenéből fogja tudni, hogy akarsz vele járni.
2014. máj. 15. 13:26
 9/16 anonim ***** válasza:
Egy kilós aranynyaklánccal a kezedben közeledj felé.
2014. máj. 15. 13:32
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod, hogy minden (értsd: bármilyen lehetséges közeledést, akár magad, akár más javaslatára is teszel) elutasítana, akkor a minden halmazába az is beletartozik, amit mi mondunk-->ergo a mindenható deduktív logikát alkalmazva az olyan közeledést, amit mi javaslunk, el fog utasítani. Tehát, felesleges bármit mondanunk, így felesleges kérdezned.

Vaaaaaaaaaaaaagy esetleg szívhatnál egy kis vért magadba, és "vesszen minden, ide nekem az oroszlánt" alapon megpróbálhatnád, és feltehetnéd a kérdést úgy, hogy "hogyan kéne viselkednem, hogy ne utasítson el?" mert így már válaszolni is tudnánk. Átengedem a terepet a női nemnek, hogy miután első körben leszívják a véredet, utána megmondják a tuti puncimágnes, szuperintergalaktikusatomszikretszegretomeghalszolyantipp tanácsot, és esetleg sikerüljön. Esetleg.

2014. jún. 1. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!