Szerelmes vagyok egy lányba. De tudom, hogy minden közeledésemet elutasítaná. Mégis, hogyan közeledjek felé?
Ha tudod, hogy minden (értsd: bármilyen lehetséges közeledést, akár magad, akár más javaslatára is teszel) elutasítana, akkor a minden halmazába az is beletartozik, amit mi mondunk-->ergo a mindenható deduktív logikát alkalmazva az olyan közeledést, amit mi javaslunk, el fog utasítani. Tehát, felesleges bármit mondanunk, így felesleges kérdezned.
Vaaaaaaaaaaaaagy esetleg szívhatnál egy kis vért magadba, és "vesszen minden, ide nekem az oroszlánt" alapon megpróbálhatnád, és feltehetnéd a kérdést úgy, hogy "hogyan kéne viselkednem, hogy ne utasítson el?" mert így már válaszolni is tudnánk. Átengedem a terepet a női nemnek, hogy miután első körben leszívják a véredet, utána megmondják a tuti puncimágnes, szuperintergalaktikusatomszikretszegretomeghalszolyantipp tanácsot, és esetleg sikerüljön. Esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!