Szerelmes vagyok egy lányba. De tudom, hogy minden közeledésemet elutasítaná. Mégis, hogyan közeledjek felé?
Hát az én esetemben ha egy fiú viccelődve közeledik, az jó pont:) persze azért nem tolakodóan.
Először mindenképp törekedj arra, hogy a közeledésed barátinak tűnjön. Később térj rá a lényegre:D
Hát egy biztos: Ne azzal kezdd a beszélgetést, hogy szerelmes vagy belé. Találj valami tök semleges témát, valamit, amivel kapcsolatban őt megkérdezheted. Szedd össze azokat a dolgokat, amiket tudsz róla, és amikkel kapcsolatban fel tudnál neki tenni kérdéseket, amik a viszonylag semleges kategóriába beleférnek.
Ez az első lépés, így akkor már valószínűleg észreveszi, hogy létezel.
Aztán ezek során már több adatot összeszedhetsz, amivel dolgozni lehet.
Ezt lehet folytatni, közös témákat felfedezni ezek alapján stb.
"Szerelmes vagyok egy lányba. De tudom, hogy minden közeledésemet elutasítaná."
Bizony-bizony. Eme feltételezések kivétel nélkül be szoktak igazolódni, pont úgy, mint a hazugságok, a megcsalások megérzése stb., ezért is felesleges strapálni magad, szerintem. Van egy jó tanácsom: ne olyan p#csáknál próbálkozz, akikről lerí, hogy esélyed se lenne náluk, bármit is tennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!