Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelmes vagyok egy lányba....

Szerelmes vagyok egy lányba. De tudom, hogy minden közeledésemet elutasítaná. Mégis, hogyan közeledjek felé?

Figyelt kérdés
ha van javaslatotok, akkor írjatok légyszi privátba, hogy a szituációt jobban körül tudjam írni. Nem szeretnék most sok konkrétumot írni...

2014. máj. 13. 12:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem az elhatározással van a gond. De mégis hogy kezdjek beszélni egy csajjal akivel szinte soha nem dumáltam?
2014. jún. 1. 00:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát annál, minthogy sose lépsz, még a "szasz bula, mi a pálya rája, dugnám a csokisfánkot" is jobb, mert van egy statisztikailag elhanyagolható része a nőknek (olyan 0,0001%), akinek ez bejön. És a 0,0001% több, mint a 0.
2014. jún. 1. 00:42
 13/16 anonim válasza:

Hát az én esetemben ha egy fiú viccelődve közeledik, az jó pont:) persze azért nem tolakodóan.

Először mindenképp törekedj arra, hogy a közeledésed barátinak tűnjön. Később térj rá a lényegre:D

2014. jún. 10. 00:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát egy biztos: Ne azzal kezdd a beszélgetést, hogy szerelmes vagy belé. Találj valami tök semleges témát, valamit, amivel kapcsolatban őt megkérdezheted. Szedd össze azokat a dolgokat, amiket tudsz róla, és amikkel kapcsolatban fel tudnál neki tenni kérdéseket, amik a viszonylag semleges kategóriába beleférnek.

Ez az első lépés, így akkor már valószínűleg észreveszi, hogy létezel.

Aztán ezek során már több adatot összeszedhetsz, amivel dolgozni lehet.

Ezt lehet folytatni, közös témákat felfedezni ezek alapján stb.

2014. jún. 20. 20:23
 15/16 anonim ***** válasza:

"Szerelmes vagyok egy lányba. De tudom, hogy minden közeledésemet elutasítaná."

Bizony-bizony. Eme feltételezések kivétel nélkül be szoktak igazolódni, pont úgy, mint a hazugságok, a megcsalások megérzése stb., ezért is felesleges strapálni magad, szerintem. Van egy jó tanácsom: ne olyan p#csáknál próbálkozz, akikről lerí, hogy esélyed se lenne náluk, bármit is tennél.

2014. jún. 20. 20:35
 16/16 anonim válasza:
Figyelj most elmondok neked egy pár dolgot! Szóval írtad hogy hogyan beszélj olyan emberel akivel alig dumáltál eddig egyszerü légy kicsit önző és probáld megismerni ez közös ismerősötok által ha ez siekrül akkor nagy rá az esély hogy már beszélgetni is fogtok. Na ezután ne pedug legyél tölös és szervezz vele találkozot de kettesben! pusztan barátit! ezek alatt úgy megismered hogy tudd mit szeret mit nem és ő is megismer téged és ezáltal úgy is látni fogod hogy van-e esélyed vagy sem de fokozhatod a találkozókat még aprób flörtökkel először tényleg csak óvatosan és úgy is meglátod hogy mit reagál ha pozitívan akkor egy kicsit bátrabban csináld és ha erre is pozitívan reagál vagy ő is elkezd veled flörtölni akkor nert ügyed van :) egy a lényeg ne görcsölj rá légy laza!
2014. júl. 3. 05:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!