25 éves férfi vagyok és még szűz. Szerintetek ez nagy szégyen?
Én alapból jóhiszemű vagyok, ezért nem látok ebben sem akkora problémát. Meg aztán, könnyen felismerem, ha "belül" van a gond. Rejtett homoszexualitás, valami gáz a szexualitással, önértékelési zavar, ebből kifolyólag nőgyűlölet, hárítás, kivetítés.
Néha elég a kérdést elolvasnom meg pár választ a kérdezőtől. Nálad nem tapasztalom ezt.
Érthető amit írsz. Talán tényleg nem teng túl a tesztoszteron benned (ami nem feltétlenül akkor baj, sok ember van, ilyenek, sőt, sok nagy tudós, filozófus meg se nősült, nem is nagyon csajozott).
Ma kitolódott az "iskoláskor" is.
Persze, többszempontú a dolog. Amit leírsz, segítheti is, de hátráltathatja is a "pártalálást".
Mert van aki a tanulásra összpontosít, míg mások az egyetemi bulizásokra, szexuális kalandokra, hisz ott vannak a lányokkal gyakorlatilag összezárva...
ma 08:20
Ilyeneket olvasván mindig megkérdőjelezem, hogy vajon ugyanabban a dimenzióban élek-e, mint itt sokan mások. Felfordul a gyomrom attól, ahogy sokan vélekednek erről az egészről. Ha szerelem van, érzelmek vannak MINDKÉT fél részéről, akkor nem lehet rossz a szex, legfeljebb ügyetlen az elején, abba pedig bele lehet jönni. Aki ráadásul még szereti is a párját az nem fog ilyesmin fennakadni. Mégis mihez kéne ezért prostin gyakorolni? Annyira nevetséges... Mintha azt sem tudnák ma már sokan, mit jelent valakit igazán szeretni és nem csak azért vele lenni, mert... a szaporodási ösztöneid éppen úgy kívánják.
(nő vagyok)
"Ahhoz, hogy gyakorlott legyen, minimum 100 ezret kellene prostituáltra költenie."
Mért fontos az, hogy gyakorlott legyek? Mi van akkor ha kifogok egy szűz lányt, akinek szintén nincs gyakorlata? Nem jobb együtt megtanulni? Prostikhoz nem megyek az egyszer biztos.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!