Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Élő, működő INGYENES magyar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élő, működő INGYENES magyar meleg társkeresők, ahol jellemzően komoly kapcsolatot is keresők vannak, és értelmiségiek is?

Figyelt kérdés
2021. márc. 30. 15:32
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
66%
10-es vagyok, 23 éves vagyok és a korombeliek nagy része, tartós kapcsolatot keres.
2021. márc. 30. 23:00
 12/28 A kérdező kommentje:
#8 Soha nem titkoltam, ha rákérdeztek, szimplán, mert utálok hazudozni. De rá sem játszok, hogy észrevegyenek, nem szemezek és a többi. És mindig hetero férfiakba szerettem eddig bele.
2021. márc. 30. 23:06
 13/28 A kérdező kommentje:

10-es, köszönöm szépen a tippet. Hallottam már róla, de mi az a P, ez új.

Az a baj, hogy nekem nem lenne pofám meg bátorságom egy 23-24 évesnek írni, hiszen öregnek érzem már magamat ahhoz 33 évesen.

Pedig sajnos tényleg a fiatalok között vannak leginkább, akik még hisznek a szerelemben, és igazi párkapcsolatot, meg férjet szeretnének.

Harmincasok vannak ott?

2021. márc. 30. 23:12
 14/28 anonim ***** válasza:
93%
Vannak harmincasok, negyvenesek is.
2021. márc. 30. 23:23
 15/28 BB_ ***** válasza:
93%

Planetromeo

Hogy mondhatsz olyat, hogy 33 évesen öregnek érzed magad? Ezzel a hozzáállással nem leszel népszerű senkinél. Ekkor kezdődik a férfiak fénykora. Szedjél magadra egy kis önbizalmat.

2021. márc. 31. 01:18
 16/28 A kérdező kommentje:

Dehogy is kezdődik. :D Akár számtanilag, akár erőnlétben nézem, ilyenkorra a legtöbb férfi már jó eséllyel túl van az élete felén, vagy a közelében jár. :)

Amúgy meg a szerelem van, de azért alapesetben szerintem +/- 5 év korkülönbség, ami párkeresésnél ideális. A 10.

Nem akarok népszerű lenni, csak egyetlen ember kell.

2021. márc. 31. 01:36
 17/28 A kérdező kommentje:
*vak
2021. márc. 31. 01:37
 18/28 A kérdező kommentje:
*a 10 az sok.
2021. márc. 31. 01:38
 19/28 anonim ***** válasza:
86%
Nincs ilyen. De 600 milliószor fel lett már tévé ez a kérdés. Ugyanazokat az oldalakat és alkalmazásokat tudjuk mondani itt is, mint az összes többi ilyen kérdésnél.
2021. márc. 31. 06:17
 20/28 anonim ***** válasza:
90%
A válaszaidból úgy tűnik hogy nem az applikációkkal van a gond, nagyon negatív vagy ezt nem szereti senki.
2021. márc. 31. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Melyik társkeresőt preferáljátok, ha komoly kapcsolatot szeretnétek?

Kipróbáltam már az Elittársat és a Melegrandit, de ezeken még üzenetet sem lehet írni prémium tagság nélkül. Love-on is be lehet állítani, hogy kit keresünk, de ott általában férfiak írogatnak, adatlapolvasás nélkül. Most a Badoot nézegetem, ez legalább nem tűnik...

Legjobb, ingyenes társkereső oldalak ahonnan volt sikeretek?

Akár komoly akár komolytalan kapcsolatokon? 21f

Nektek hány évesen volt az első komoly kapcsolatotok? (meleg kérdés)

És hol/hogyan ismerkedtetek meg? Legyszi azt is írjátok, hogy most hány évesek vagytok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!