Evolucionisták/ateista melegbarátok! Mivel magyarázzátok, hogy létezik két nem. Férfi és nő?
Elég szomorú, ha saját jelentőségedet csak a gyerekgyártásban látod.
Nem vagyok homopárti. Számomra semlegesek. Az ÉN génjeim továbbadását semmiben nem akadályozzák. A tiedet sem. Az ég egy világon nem ártanak neked semmit, de gyűlölködsz ellenük.
Én speciel nem csípem a macskákat, mert számító, hálátlan háziállatoknak tartom őket. Nem is tartanék soha.
De ha az utcán látom, hogy egy vásott kölök kerget, bánt egy macskát, csak azért, mert épp olyan kedve van, mert valakit utálnia és bántania kell, mert ettől érzi többnek magát, na annak szétrúgom a ..csáját.
Ezt érdemlik a homofóbok is.
Heteroszexuálisként nem értek egyet homo ismerősöddel abban, hogy a dunába kéne lőni a gusztustalan vonagló nőimitátorokat a pride felvonuláson. Nyilván az átlagos melegek életét is megkeserítik, de provokációjukkal bizony tükröt tartanak a többségi társadalm elé, hogy kik is vagyunk, hol is tartunk a toleranciában, mennyi a társadalmi frusztráció itt, mire számíthatnak a kissebbségi csoportokhoz tartozók, végső soron mennyire vagyunk civilizáltak. Tapasztalataim szerint minél keletebbre megyünk, annál elkeserítőbb a helyzet. Mo. ebben is a középmezőnyben foglal helyet, mert míg Londonban, vagy Barcelonában minden különösebb atrocitás nélkül fel tudnak vonulni a bíszbzik, nálúnk megdobálják őket habzó szájú félállat honfitársaink, de Belgrádban még agyon is verik őket az ottani "nemzetféltők".
Persze erre az a reakció, hogy "ugye rohadt liberális gcik jólesik nektek, ha rossz a bizonyítvány, ha szégyenkezni kell a magyarországi közállapotok miatt, mert utáljátok a magyart!"
Pedig dehogy!
Csak azt utáljuk, hogy a mi szeretett hazánk levegőjét is mérgezik az Andrássy úton ködobáló, üvöltöző intoleráns barmok.
"provokációjukkal bizony tükröt tartanak a többségi társadalm elé, hogy kik is vagyunk, hol is tartunk a toleranciában, mennyi a társadalmi frusztráció itt, mire számíthatnak a kissebbségi csoportokhoz tartozók, végső soron mennyire vagyunk civilizáltak"
Lehet, bár kétlem, hogy tömegesen ez lenne a jellemző gondolkodás az ott táncikálókban. Inkább az elfojtott frusztráció és a túlkompenzált kisebbségi érzés alkalmi kitörése.
Csakhogy éppen a mai helyzetben, itt, nálunk ez olaj a tűzre és rengeteget árt a nem exhibicionista homokosoknak is. Okos ember nem jár sztepptáncot aknamezőn. Lásd Charlie Hebdo esete, más kisebbséggel. Ez nem menti fel a támadókat, egyáltalán. De a provokáció csak rossz vért szül és szabad út a láncreakciószerű elmérgesedéshez.
Így lett szerb-horvát háború két focicsapat drukkeri ellenségeskedéséből. Veszélyes dolgok ezek.
"Igen többnek érzem magam így apaként amely gyermekeket én nemzettem, mintha bármit is feltaláltam volna."
Hát, tudod, ez a társadalom szempontjából elég szomorú. Én még nem házasodtam meg, de majd nagyon szeretnék gyerekeket, és biztos, hogy ha egész életem során semmi mást értéket nem tudnék produkálni, csak a gyermekeimet, akkor is büszke lennék rá. De eszembe nem jutna, hogy csak ettől többre tartsam magam valakinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!