Evolucionisták/ateista melegbarátok! Mivel magyarázzátok, hogy létezik két nem. Férfi és nő?
"Ha nem velem akkor ellenem. Amióta a világ a világ azóta ez így van."
Ühüm, sajnos sok embernél így van. Ezeknek köszönhető a sok polgárháború, a sok ellenségeskedés. Akik nem tudnak anélkül élni, hogy ne csapódjanak oda valami csordához, hogy ne gyűlölhessenek valami másik embert, népcsoportot, csak azért, mert azok is élnek. Ti vagytok a lámpaoszlopra húzók, a könyvégetők, a géprombolók, a kulákverők. És nektek köszi, ha 100 év múlva már nem lesz emberiség. Nem a homokosoktól fogyunk el, akármekkora a népszaporulat, ti megtaláljátok, kit kell kiirtani. Grat.
"Wadmalac én vagyok az apuka akit ledegradáltál."
Nem, öregem, te degradálod magad az életfilozófiáddal.
"A fiaim megennének reggelire. Megmutattam mit írtál csak annyit mondtak csak szedjem ki belőled hol akarsz találkozni és szívesen megmutatnák neked hogyan kell tisztelni egy másik embert."
Grat a nevelésedhez. És nincs semmi érved, hát maradt a "bebszok egyet". Embert tisztelni, persze, ahhoz verés kell. Nem, ahhoz emberként kellene viselkedni. Látom, ha megszakadsz, sem fog neked sikerülni.
És a fenyegetéseddel meg BTK paragrafusba kerültél. Rögzítem és BÁRMI atrocitás fog érni, csak egy karc az autómon, tudom, hova forduljak vele. Remélem közös cellában fogtok rohadni. Tudod, ott bent a másság is más.
Azért tök jó, hogy csak azért, mert nem vagyok hajlandó ok nélkül gyűlölni a homoszexuálisokat, máris én is szemét provokáló bzi lettem. :D
Hihetetlen, hogy emberek nem tudnak anélkül élni, hogy ne legyen valaki, akit gyűlölhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!