BKV villamosvezető 8 általánossal?
210:)
Hát igen.. csak azt ne felejtsétek el hogy ha az életbe kap valaki valami főnöki állást vagy vezetői beosztást akkor mindent elfelejt csak magával foglalkozik..
És a pénzzel.
Ezt 100% ra mondom, mert amikor BKV s voltam annó én is teljesen más voltam barátkozó meg minden már visszafogodtabb vagyok és nem vagyok az aki annó.
A média engem is megváltoztatott teljes mértékben annyi külömbsségel hogy én jó írányban vagyis hisszem hogy jó írányban változtam, mert bennem nincs az a lenézző stilus mint egy két vezető csoportvezető szolgálatvezető emberben. :)
Szép volt jó volt el mult.. megváltozott ennyi.
Mostmár csak jóformán a fejesekkel rendes meg a nyalizósaival. :)
A metróvezetés amugy jobb könnyebb is, nem kell annyi mindenre figyelni mint a villamosnál egy vonalon vagy mindig meleg van tehát lehet ott dolgozni igaz hogy a járművek sz@rok de akkor is, kulturáltabb társaság és körülmény van ott mint bármelyik telepen.
Ha segédvezető is lennél idővel, meg csinálnád a metróvezetőit, és mehetnél Észak Délra az az M3 asra egyedül vagy nem parancsol senki..
Meg van ott az ember mint a befött.. :)
210 :)
Ugyan már a 3 as a legjobb nem zavar senki, a kettesen b@romi sok a sz@rkavaró ember el hordanak mindennek azt gyözd magad ki mosni.. :)
Nem nem csokit vár meg pénzt sem!
Kapcsolat kell, ha apád mondjuk gyerekkora óta ismerné és összejárnának akkor simán felvennének de így nála esélytelen..
Tudod milyen jól keresnek a szolgálatvezetők?
Havi színten 300-400 ezer ft..
Nincs rá szorulva a 2000-5000 akár 10000 forintos ajándékokra, sőt sértésnek is venné :S :D
Ne hari hogy annyire el tüntem, de be voltam táblázva, egész hétvégém tracson volt szervetztük az X- faktort! :)
Csak kutya futtába tudtam ide is írni sajnos. :(
"be voltam táblázva, egész hétvégém tracson volt szervetztük az X- faktort!"
Jó munkát végeztél, nem találtam semmi hibát:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!