Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/648 A kérdező kommentje:
nekem azért volt szimpatikus, mert úgy hallottam, árva gyerekekkel dolgozott, én pedig magam is az voltam, gondoltam megértjük egymást, hát nem.
2011. nov. 12. 14:55
 112/648 anonim ***** válasza:

210:)

Hát igen.. csak azt ne felejtsétek el hogy ha az életbe kap valaki valami főnöki állást vagy vezetői beosztást akkor mindent elfelejt csak magával foglalkozik..

És a pénzzel.

Ezt 100% ra mondom, mert amikor BKV s voltam annó én is teljesen más voltam barátkozó meg minden már visszafogodtabb vagyok és nem vagyok az aki annó.

A média engem is megváltoztatott teljes mértékben annyi külömbsségel hogy én jó írányban vagyis hisszem hogy jó írányban változtam, mert bennem nincs az a lenézző stilus mint egy két vezető csoportvezető szolgálatvezető emberben. :)

2011. nov. 12. 20:43
 113/648 A kérdező kommentje:
sajnos igen.. Beszéltem pár ismerősömmel, akiket ő "nevelt" anno, azt mondták nagyon jó ember VOLT. Pedig engem a metró jobban érdekel sajnos :D
2011. nov. 12. 23:15
 114/648 anonim ***** válasza:

Szép volt jó volt el mult.. megváltozott ennyi.

Mostmár csak jóformán a fejesekkel rendes meg a nyalizósaival. :)

A metróvezetés amugy jobb könnyebb is, nem kell annyi mindenre figyelni mint a villamosnál egy vonalon vagy mindig meleg van tehát lehet ott dolgozni igaz hogy a járművek sz@rok de akkor is, kulturáltabb társaság és körülmény van ott mint bármelyik telepen.

Ha segédvezető is lennél idővel, meg csinálnád a metróvezetőit, és mehetnél Észak Délra az az M3 asra egyedül vagy nem parancsol senki..

Meg van ott az ember mint a befött.. :)

2011. nov. 13. 14:04
 115/648 A kérdező kommentje:
Hát, én ezért nem fogok neki segget nyalni :D De mégis mit vár tőlem, vigyek neki csokit? :D 3as kizárt, azt utálom, ha vezető is lennék, csakis kettesen :)
2011. nov. 13. 20:50
 116/648 anonim ***** válasza:

210 :)

Ugyan már a 3 as a legjobb nem zavar senki, a kettesen b@romi sok a sz@rkavaró ember el hordanak mindennek azt gyözd magad ki mosni.. :)

Nem nem csokit vár meg pénzt sem!

Kapcsolat kell, ha apád mondjuk gyerekkora óta ismerné és összejárnának akkor simán felvennének de így nála esélytelen..

Tudod milyen jól keresnek a szolgálatvezetők?

Havi színten 300-400 ezer ft..

Nincs rá szorulva a 2000-5000 akár 10000 forintos ajándékokra, sőt sértésnek is venné :S :D

2011. nov. 13. 20:56
 117/648 anonim ***** válasza:

Ne hari hogy annyire el tüntem, de be voltam táblázva, egész hétvégém tracson volt szervetztük az X- faktort! :)

Csak kutya futtába tudtam ide is írni sajnos. :(

2011. nov. 13. 20:57
 118/648 anonim ***** válasza:
A 3-as miért nem szimpi?:D Ha metrózni mennék, én mindenképpen a 3-asra akarnák kerülni... Segédvezetőként nagyobb az esélye valakinek metróvezetőnek előlépni? Amúgy sziasztok:)
2011. nov. 13. 20:58
 119/648 anonim ***** válasza:

"be voltam táblázva, egész hétvégém tracson volt szervetztük az X- faktort!"

Jó munkát végeztél, nem találtam semmi hibát:)))

2011. nov. 13. 21:05
 120/648 A kérdező kommentje:
Ja hogy így! :D Hát egy nagyon jó barátja az én egyik öreg haverom, mégsem kellettem neki :D 3as azért nem szimpi, mert szörnyű az utazóközönség, meg egyedül vagyok nekem ott kigyullad... :DD
2011. nov. 13. 21:11
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!