Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapsag mar gaz eltartottnak...

Manapsag mar gaz eltartottnak lenni?

Figyelt kérdés
Egyre inkabb azt latom, hogy egyre kevesebb no ul csak ugy otthob gyerek mellett, minden csaladanya dolgozik, gyes-en is csak addig maradnak ameddig muszaj. Akkor ma mar ciki ha valakit a ferje tart el?

2017. márc. 4. 14:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
88%
tobbek kozott az is. meg az hogy akkor es ugy csinalok mindent amikor kedvem van hozza. van idom olvasni, elmenni a baratnoimmel beszelgetni, jatszhatok a kutyaimmal, macskaimmal . Tarthatok lovakat , senki nem szol bele abba hogy hogyan elek. a ferjemnek tokeletesen megfelel ahogyan elunk es en is igy vagyok boldog. a karriert meghagyom azoknak akik szukseget erzik ennek. nekem sose volt ra igenyem, sokkal inkabb erdekelt az olvasas a nyelvtanulas de azt is akkor es ugy amikor nekem van hozza kedvem. magyarul elvezem hogy a vilagon senki nem parancsol nekem , nincsenek idiota munkatarsaim nem kell munka utan rohannom fozni meg takaritani hanem elvezhetem a fuggetlen eletet amit a parom orommel biztositott mindig is a szamomra. mindemellett meg segitsegem is van a haztartasban. ebben az orszagban nem en vagyok az egyeduli nagyon sok csaladban megengedhetik maguknak foleg ahol nincs gyerek hogy ha jol keres a ferfi a nonek nem kell dolgoznia.Amig otthon eltunk muszaj volt dolgoznom de nekem a munka csak favagas es kenyszer volt. imadok itthon lenni es ugy elni hogy az idomet es a tevekenysegeimet en osztom be magamnak.
2017. márc. 11. 11:14
 92/93 anonim ***** válasza:
80%

Ezt mind munka mellett is megteszem.

De hivatasom soha nem adnam fel otthonulesert.

Semmit nem hagysz magad utan a vilagon csak naprol napra elsz semmittevessel toltod az idodet szomoru elpocsekolt elet.

2017. márc. 11. 15:13
 93/93 anonim ***** válasza:
80%
nekem nincs es nem is volt "hivatasom" . vacak unalmas szimpla irodai munkakat vegeztem csupan penzkereses szempontjabol. Ja es nem erzem hogy barmit is hagynom kellene magam utan. nem vagyok se feltalalo se tudos se muvesz, nem szukseges hogy barmi maradjon utanam. masreszt en allatokkal foglalkozom mert imadom oket, nagyreszuk amik nalunk vannak mentett allatok es az itteni allatmento szervezetet is rendszeresen tamogatom , a vagyonom egy reszet is rajuk hagyom ha meghalok. Nincsenek vilagmegvalto celjaim sose voltak es nem azert elek hogy masok igenyeinek megfeleljek. azert elek ugy ahogy elek hogy boldog legyek ( es boldogga tegyem a tarsamat is) ami ugy tunik az elmult 40 evben is jol sikerult. a hivatasokat meg a nagy dolgokat meghagyom masoknak.
2017. márc. 13. 09:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!