Szulok! Ti megengednetek egy 15-16 éves lánynak a piercinget és a hajfestést?
Orrkarika kizárt.
Hajfestés, ha 1-2 tincs, és kikopik, mert csak színező, akkor nyárra igen.
Fülbevalóval semmi gond.
Proli dolognak tartom a piercingeket meg a tetoválásokat. Elnézést, de én még megfelelően iskolázott, értelmiségi körökben ilyesmit nem láttam.
Mindazonáltal engedném: hadd lássa a kis tini, mennyire elcsúfítja, úgyis megjön az esze, aztán kiveszi.
Először mondjuk tanuld meg a piercing nevét ha már azt akarsz. Septum. nem olyan bonyolult. Egyébként tucat lett mint a fültágító, de mindegy.
Festékből csak színezőt és azt is csak nyáron. Amúgy a stílusoddal lehetnek bajok, mert ahogy olvastam a kérdést nem épp az jött le, hogy normális módon kérnéd meg ezekre a szüleid. Fő a fokozatosság és a türelem. Én sokáig szerettem volna orrpiercinget, 14 évesen nem engedték. Végül 18 voltam mire meglett. Azóta megvan a tetoválásom is, a hajam is 18 évesen színeztem először.
Most 22 vagyok és nem késtem le semmiről.
Aki szerint értelmiséginek nem lehet testékszere,tetoválása az eléggé eltévedt :D Az,hogy nem mutogatják és nem szúrja ki a szemed, nem azt jelenti,hogy nincs:)
Orrkarika...egyéb az arcra nem
Tetoválást sem engednék, fülbevaló mehet..
Tincsek az évzáró utan a nyárra ,ehetnének..
Más nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!