Szerintetek normális az a szülő, aki nem engedi a 18 éves fiának, hogy a saját maga megkeresett pénzéből, azt vegyen amit akar?
4 év után venni akarok/akartam volna egy telefont.
85 ezer ft értékben, de a szüleim nem engedik.
22 éves nagy élettapasztalattal emberkedik, de el se olvasta a kérdést XD
Az isten barmai.
Na akkor olvasd vissza a saját válaszod. A tied is olyan... Ez mind attól függ hogy értelmezed ;)
Én elvállaltam ki vagyok te lepelpe nyomod ;)
Mindegy gondolj amit akarsz a véleményem ugyan az marad. ;)
80 as.. nettó butaságokat írsz.... nagyon nem mindegy egy balesetnél milyen kocsiban ülsz...
Ráadásul a kérdező ad le a keresetéből... most lassan hálásnak kéne lennie, hogy a szülei adtak neki enni??
ilyen hozzáállással sose vállalj gyereket...
Hű, de mennek az új regisztrációk ugyanarról a névről! ;)
Azt hiszik hogy ha rejtik az usernevet, attól még senki sem látja. XD
80 as, ne magyarázd, mert tényleg egyre butábbnak tűnsz....
igen a gyerekről gondoskodni kell. igen ez manapság nem annyit tesz,h ogy elmész és vadászol meg gyüjtögetsz, hanem pénzt költesz rá. Igen, addgi kell róla gondoskodnod, amíg meg nem tanítod saját magáról gondoskodni. És ez a szülő feladata!! ha tetszik, ha nem.
azt nem tudom, honnan veszed, hogy a topikindító segge ki volt nyalva.. olvasd el a hszeit, hát nem úgy tűnik, mintha ki lett volna. Az nem seggkinyalás, hogy van a ygerekednek hol lakni, meg mit ennie, meg járhat középsuliba. ez nem áldozat, meg sokba kerül, hanem a minimum a szülők részéről!! És igen van gyerekem ,így mondom ezt.
Szegény gyerek :)
Tudod mit.. Rád hagyom :)
Légy boldog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!