Túlsúlyos emberek! Ti miért nem akartok lefogyni?
Ne értsetek félre, nincs bajom a túlsúlyos emberekkel, csak egyszerűen nem értem.
Aki túlsúlyos az többet költ ennivalóra, nehezebben mozog, könnyen kifullad, elfárad, és ami a legfontosabb tönkre teszi az izületeit és az érrendszerét.
Gyakorlatilag az életüket kockáztatják.
Nem értem, ennyire szeretnek enni?
Ez náluk olyan mint másnál a drog vagy az alkohol függőség?

Az egész gondolatmeneted hibás.
Elkezdve a legelső érveddel. Nem gondolod, hogy a fehér kenyér, a sertészsír és a krumpli olcsóbb, mint a mindenmentes, vegán, bio étkezés?
Egyébként pedig sosem tudhatod, ki miért túlsúlyos. Lehet a hátterében betegség is, nem csak lustaság.

4.
Mi a fene vesz el úgy plusz időt, ha kevesebb kaját kell venni, kevesebb ideig elkészíteni, kevesebb ideig tart megenni, mosogatni?
Én inkább éppen azt nem értem, hogy pl egy 120 kilós egyénnek hogyan van állandóan ideje folyamatosan kaja után koslatni, elkészíteni, megenni? Alig végez, már kezdheti újra a ciklust, különben elkezdeni fogyni.
1.
Hagyjuk ezt a betegség kifogást. 0 kalóriától mindenki fogy. Ebből következik, hogy mindenkinél van egy érték 0 és 10000 kcal között, amitől pont normál súlyú lenne és maradna. Semmi köze ennek semmilyen betegséghez, legfeljebb annyi, hogy kisebb az a szám. De létezik! Így az egyetlen feladat csak annyi lenne, hogy azt nem szabadna túllépni.

1-es
Azért nem mindenki a szegénység miatt lesz kövér. Belenéz az ember pár kövér kosarába a pénztárnál, hát bizony vannak ott olyan dolgok, hogy kb. a zöldség is annyiba kerülne, ha inkább azt vennék. Veszik pl. a cukros gabonapehelyt, aminek kilója 3-4 ezer Ft, ami helyett vehetnének zabpehelyt+gyümölcsöt.
Kedves 4-es.
Én nem rád gondoltam amikor kiírtam a kérdést.
Az a 10 kiló ami rajtad felesleg, az szinte semmiség.
Olyanokra gondoltam akik 140-160 kilósak és van rajtuk 40-80 vagy akár 100 kiló felesleg.
De azt én sem értem, hogy miért lenne az több idő ha kevesebbet ennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!