Mit gondoltok, arról az influenszerről, aki gyerekmentes városrészt alakítana ki?
„Elegem van abból, hogy elmegyek ide-oda, és mindenhol sikító gyerekek vannak” – kezdte a nő, hozzátéve: a gondolat akkor fogalmazódott meg benne, amikor az uszodát sem tudta már rendesen használni, mivel a kicsik (a két gyerekmedence ellenére) az úszósávban ugráltak a vízbe.
„És ez oké, mert mindenhol megengedik nekik. Úgy érzem, az olyan ördögi embereknek, mint én, akik utálják a gyerekeket, lehetne egy saját külvárosi részünk, ahol zavartalanul és csendben ellehetnénk.”
Jó ötlet, csak sajnos nálunk ennek semmi esélye.
N
"cigánymentes vagy zsidómentes városrészt szeretne kialakítani"
Now we are talking.
16
Itt Magyarországon? Szentté avatnák. :D A legrasszistább, legxenofóbb, mindenfób nép vagyunk. Az a jó, ha lehet utálni valakit, a magyart ez teszi boldoggá.
😂 Valószínüleg felment benne a pumpa, de azt gondolom, hogy embertelen lenne bárkit kizárni bizonyos lakóterületről: pl. csak fehér ember lakhasson a 12. kerületben stb. Ezt már meghaladtuk.
Ezzel együtt a medencéből igen is ki kell zavarni a kölköket, de ez meg nem a strandolók vagy a szülők, hanem az uszoda üzemeltetőjének a feladata, más néven a házirend betartatása. Én náluk tettem volna panaszt inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!