Milyen elképzelt szituációkról szoktatok álmodozni, ábrándozni, amiket szeretnétek, ha megtörténnének?
Nem különössebben. Nélkületek, nem is lenne poén, hiszen ti küldenétek Lipótmezőre. De fejlődik az emberiség, mert legutóbb keresztre küldtek. Gyönyörű fejlődés. Az ember arról álmodozik, amiről csak akar, sőt néha még arról is, amiről nem akar. Ám ha némelyek álmodozása megvalósul, akkor már nem fogadják azt úgy, ahogy álmodozásaikban képzelték.
Ember tervez, Isten végez. A házépítőnek pedig legyen meg a háza, most már megengedem neki, hiszen kitartott céljai mellett, nem inogott meg.
Hazajössz, aztán felépíted Barátom. Ha felépíted, akkor majd eljön hozzád.
Akkor már nem csak nézel, hanem látni is fogsz, sőt csodálkozni is mindazon, ami veled itt a napokban megtörtént. Így fogsz hinni, hiszen én engedek, ha ezt kéred és szorítalak, ha azt kéred. ha félsz a szorításomtól, akkor megkapod, ha reménykedsz a szorításomban, akkor is megkapod. Ha félsz tőle keserű lesz a szorításom, de ha reméled, akkor édes lesz a szorításom. Így álmodozzatok barátaim. Bár csak ábrándoztok, de valóra váltom őket aszerint, ahogy ábrándoztatok róla.
Mert kértetek engem is és megkaptátok, sőt azok is megkaptak, akik nem is kértek. Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, kopogjatok és ajtókat nyitok meg nektek. Amikor pedig én kopogok és valamelyiktek beenged magához, ahhoz bemegyek és együtt pizzázom vele. A pizzát pedig én viszem, sőt még kecsapot is hozzá.
Legyetek résen, mert nem tudhatjátok, mikor állítok be hozzád egy családi pizzával vagy egy normállal. Lehet akkor kopogtatom, mikor te a farkadat vered vagy hasonlót művelsz. Nem tudhatod, mikor érkezem, de ha voltam nálad, sajnálod majd, amit megtettél és bánod azt, amit nem tettél meg. tegyétek meg, amit meg kell tenni, hogy ne kelljen sajnálni, amit nem tettél meg.
Szeressétek egymást, mint ahogy én szeretlek titeket, szeressétek egymást, mint saját magatokat. mert ki mint vet, úgy arat és én ott is vetek, ahol nem aratok és ott is aratok, ahol nem vetek. ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát én pedig betakargatlak, hogy édesen álmodd tovább az álmodat. Mert az én igám édes , az én terhem könnyű. Gyertek hozzám, amikor elfáradtatok és nagy terheiteket cipelitek és én megkönnyítelek benneteket. Suttogjatok hozzám a semmi közepén és én azt is meghallom. Szeretlek titeket. Vigyázzatok a bálványaitokkal gyermekeim.
Egyébként te milyen tudatmódosító szert szedsz? Kellene belőle egy adag nekem is.
Te engeded meg, hogy legyen házam? De cuki, mintha bármi beleszólásod is lenne bárki életébe :D
Ölelgetni meg biztos nem fogsz, akárhogy kapálózol
Barátom, hát nem látod, hogy már megöleltelek? Nem vetted észre, hogy már átöleltelek , elengedtelek és újra átöleltelek? még mindig nem hiszel, de hinni fogsz. Vagy csináljak még áramszünetet is? Megtegyem ezt neked előre, még mielőtt ezt elküldeném? Ugyan, ettől nem fogsz hinni, vihar idején, de hinni fogsz, viszont már el nem engedlek még egyszer, hiszen nem kell elengednem téged, itt biztonságban vagy. A test, melyből írok az az enyém, de több testem is van, melyből írni tudok. Csak Magyarországon van 5000 test, melyből szólhatok hozzád. Melyekből tisztán tudok eljutni hozzád. Nem megrémíteni akartalak, sem megfélelmíteni, hanem reményedet elmélyíteni. Meghallottam, amikor azt mondtad, hogy Istenem.
A világon van vagy 40 ezer testem, melyek ma is a földet járják. nem kértem egyiket sem, hanem önként követnek, tiszta szívvel. Ebből elenyésző, akiket papnak hívtok, többségük civilek. Még mindig azt hiszed, hogy egy troll vagyok és ugratlak téged? Nem, nem vagyok troll és bolond sem vagyok, de annak, aki engem küldött úgy tetszett, hogy bolondságnak tűnő mondatok réévén hívjam útjukra a választottakat. Te pedig szabadon eldönthetted, melyik utat választod. Építesz-e házat magadnak vagy építesz-e házat mindenkinek?
Nem, nem látom XD
Ahogy áramszünet sem volt
Melyik szekta az, ami ennyire aránytalanul felülreprezentált a magyarok között?
Nem érti. Ez nem egy szekta, nem is egy vallás, ahogyan te nevezed. Ez az igazság. Olyan, mint egy elemlámpa. Ha bekapcsolsz a sötétben egy elemlámpát, akkor azt azért teszed, hogy láss, akkor a bekapcsolt elemlámpát nem rejted el, nem takarod le, hiszen nem azért lett bekapcsolva, hogy elrejtsék a fényét, hanem azért, hogy az világítson a sötétben. 5000testem van Magyarországon, melyből szóltam hozzád és szólok most is egyből. Ez nem szekta, én nem kértem egyiktől sem semmit, sem pénzt, sem ajándékot, sem pedig hajlékot. Akik megfáradtak vagy nagy terheket cipelnek, azok hozzám jönnek. Hozzám jönnek, tanúlnak tőlem, mert én szelíd vagyok és alázatos szívű, nálam megpihennek és én megkönnyítem őket. Az én terhem könnyű, az én igám édes. Egyszer hívtam személyesen 12-őt, volt köztük halász, építész, tolvaj, adószedő és katona is. Őket hívtam személyesen, hiszen amúgy nem jöttek volna. Emberek halászává tettem őket, adósságok eltörlőivé, a szeretet katonáivá, olyan tolvajokká, akik az ördög vélt tulajdonát csenték el számomra, és ők olyan házat építettek, ami elpusztíthatatlan és máig áll. De mindezt az tette lehetővé, aki engem is elküldött. Ma már nem hívok senkit, hanem az emberek hívnak engem és én erőt adok nekik a folytatáshoz. Egy utat adok nekik és egy igazságot, mellyel az úton járhatnak. Valóban vannak köztük k.rvák, drogosok, gyilkosok, rablók, szemfényvesztők, politikusok. Rendre mind bűnösök, de ha felismerik bűneiket és csak nekem titkon elmondják ott, ahol emberi fűl nem is halja őket, akkor az mellett ott leszek, amíg szüksége van rám. A betegek mellett ott leszek, ha kérik és mellettük leszek, ha hittel kérik, erőt adok beléjük, hogy meggyógyúljanak, hiszen mind betegek.
Nem szekta vagyok, nem egy szervezet vagyok, nem egy egyház vagyok, hiszen minden én vagyok, mindenben és mindenkiben ott vagyok. mondom, aki keres, az meg is talál és aki tőlem kéri, az meg is kapja, ha pedig nálam kopogtatnak én mindnek ajtót tudok nyitni.
Ebben nincs varázslat, soha nem is volt, sem trükköt nem találsz benne. Ez én vagyok és érted vagyok.
Aki érti, azt megértik, aki vallatja, azt kivallatják. Nekem sem jutott több, mint ami mindenkinek megadatott ebben az órában. Nem kell gondolkodnom vagy keresnem a szavakat, hiszen azok maguktól jönnek, az adja ki belőlem, aki engem elküldött.
Volt testem nekem is a földön, de azt elpusztították, mert tudatlanságukban félelem fogta el őket. De én elmondtam, hogy senki se féljen attól, aki a testet elpusztítja, hanem attól féljenek, aki a lelket is képes elpusztítani. De bizony, aki engem keres annak lelke nem pusztúl el és még ha teste el is pusztulna, az romolhatatlan testben tér majd vissza.
Ez is mind meg volt írva.
Ezek a hasonlatok...
Magyarországon 5000 tested van? És a többi országban? Vagy ott nincsenek hívők?
De vannak, minden országban vannak. Minden népből vannak, akik bennem hisznek. Minden nyelven Úrnak hívnak engem, noha nem mind képes végrehajtani az egyetlen egy parancsot, melyet adtam: Úgy szeressétek embertársaitokat, mint önmagatokat, úgy szeressétek őket, ahogyan én szerettelek benneteket. Vannak akik próbálkoznak és vannak, akik sosem próbálkoznak, hanem csak mondják, hogy próbálkoznak. De bizony, én mindegyiküket szeretem. Nem számít, hogy gyermek-e vagy gyilkos, ha Atyámat keresi és hozzám jön útmutatásért én megadom neki. Aki őszintén bánja bűneit, azt én látom, nem tud félrevezetni. Én megbocsátom a bűnöket, de az emberek fiai és lányai büntetést adnak a bűnökért. Pedig elmondtam, hogy az emberek fiainak ás lányainak hatalma van a bűnök megbocsátására, hiszen ezáltal ők gyógyulnak, nem a bűnösök. De én ott vagyok a megtért bűnös mellett minden nap, amíg a büntetését tölti, sőt még ez után is, ha úgy kívánja. Átsegítem a nehéz napokon az embert, át segítem a magányos óráiban az embert és én ott vagyok neki, amikor már nincs embertársa, akivel beszélgetne. De elmondtam mindent, amit tudtam, a nagyrészét leírták a Bibliába, egy része nem került bele. De ami nem került bele, az sem hiba vagy véletlen, mert minden Atyám akarata szerint zajlik. Ami pedig abba a könyvbe nem került be, noha ott lenne a helye, az bekerült egy másik könyvbe. Bizony, minden választ, minden megoldást előre megmondtam az embereknek, volt amit megjegyeztek és volt, amit elfelejtettek.
Magyarországon nagyából 5000 testem van, a világban 40000 testem van. Ez az ország kicsiny ország, ám itt épűl Isten országának első kapuja a földön. Már itt van Isten országa, itt lép be a világba, időnként nyilvánvalóvá válik, időnként nem. De ez az az ország, ahova egybe lettek gyűjtve a leszármazottak legjelentősebb része. Kőrül metélt ország ez, bűnbánó ország ez, békére törekvő ország ez, ahol kevés a gazdag és sok a szegény. Tökéletes hely az építkezéshez, mely már javában zajlik. Ez az építkezés pedig nem szemmel látható módon történik darukkal és kőművesekkel. Ez az építkezés a bennem hívőkben zajlik. Ezért mondom, jól gondold át, hogy kinek építed a házat és hogy hogyan tervezed azt berendezni.
Pont így beszél egy szektás...
Egyébként kihúzták a lottót, mit tippelsz, hány szám talált azok közül, ami megadtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!