Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook






Kategória: Ételek, italok » Sütés, főzés

A kérdés

Négercsókra szeretnék ropogós csokimázat. Amiket eddig próbáltam finomak, de nem ropognak úgy, mint régen az igazi. Mitől lesz ropogós?


  szept. 10. 21:50  Privát üzenet  

A válaszok
A csokit temperálni kell.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 88%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/3Időpont szept. 10. 23:11 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Ha csak az olvasztott csokit ráöntöd. Sosem fog annyira ropogós lenni. Temperálással elérheted, amire vágysz.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 88%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/3Időpont szept. 11. 01:13 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Gondolom forró csokit ráönti és utána gyorsan lehütik.

A válasz 65%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/3Időpont szept. 11. 06:33 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése



Kapcsolódó kérdések
Az iPhone 5s-em elég nehezen tolt, valoszinuleg kontakt hibás. Probaltam egyedi modszerekkel orvosolni a problemat, de igy sem az igazi. Melyik boltban lehet ingyenesen...
Darabos madártejet hogy lehetne "megmenteni"? Ízre jó lett, csak az állaga nem az igazi. Szűrni már próbáltam, nem sokkal lett jobb.
Sajtos pogácsa receptet szeretnék. Olyan igazi, lagzis, nagymamásat. Sajnos, nekem soha nem sikerül, amit eddig próbáltam. Lehet, hogy a sütővel van baj?
Melyik mogyorókrém hasonlít leginkább a régi kis dobozos mogyorókrémre? Akár mit próbáltam max az illata volt olyan. Eddig a Nutella ami leginkább, de nem az igazi.
Milyen pogácsareceptek jöttek be? Tepertős és sós pogácsa recepteket szeretnék. Próbáltam már egy pár félét, de valahogy nem az igazi.
Szeretnék zserbót sütni, még soha nem próbáltam. Sok helyen ettem már, de sehol nem volt az igazi. Hogyan lehet jó puha tésztájú zserbót sütni?

Kérdések az Ételek, italok rovatbólKérdések a Sütés, főzés rovatból








Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!