Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rántotthús miért sokkal...

A rántotthús miért sokkal finomabb az étteremben, mint otthon, mi a titka?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Mert ott nagyon sok félét sütnek abban az olajban. Csak akkor cserélik ki ha már nagyon "koszos" Abban sütik a rántott gombát amiben a rántott húst, a mustáros szeletet, a flekkent, akár még a bundás kenyeret. Mivel sokkal, sokkal többet sütnek egy olajban mint te nem cserélik ki minden egyes sütés után hanem kb 3 naponta.Ezekből az ízekből adódik
2010. júl. 14. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem finomabb. Sokkal jobb amit én sütök. nem szabad kiszárítani.
2010. júl. 14. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Étteremben a tojást és a lisztet egybeöntik és úgy teszik bele a husit, majd a prézli stb.
2010. júl. 14. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Dolgoztam több étteremben ott mindig csináltunk egy úgynevezett masszát: tojás, tej (vagy víz) liszt, ez palacsinta tésztától kicsit hígabbra kell készíteni. Liszt - massza - morzsa és sütés. Lehet ez a titka, vagy az, hogy heti egyszer cserélnek olajat és elég sok mindent sütnek.
2010. júl. 14. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért finomabb, mert nem TE szenvedsz vele, hogy elkészítsd, hanem valaki más =D
2010. júl. 14. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A prézli minősége is számít. A vendéglősök tudják, hogy hol lehet a jobbat beszerezni.
2010. júl. 14. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az itthoni finomabb. :)
2010. júl. 14. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a rántott hús elkészítésének legkritikusabb pontja a kloffolás. Ha nem csinálod elég vékonyra, akkor nem lesz jó.
2010. júl. 14. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Elondom a tutit.

Atz étteremben nem olajban hanem sütőzsírban sütik. Ezért amikor lehül nem csöpög az olajtól hanem megszilárdulva bennmarad az az 1-2 csepp a húsban.

Másrészt jól kikloffolják gyakran húspuhítóval is átitatják.

Extra finom zsemlemorzsát használnak hogy ne karcolja a szád. vagy különleges panírmasszát.

Szórnák rá húsfűszert.

na ez a titok.:)

2010. júl. 14. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem is az otthoni finomabb!
2010. júl. 15. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!