Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csokival bevont mozsolát...

Csokival bevont mozsolát készíthetek otthon?

Figyelt kérdés
nagyon szereti a család a csokis mazsolát, tudjátok, amit zacskós drazsé formájában lehet kapni a boltokban. azt el lehet készíteni vajon itthon is? van aki csinált már ilyet? mi lehet a praktikája? mert hát ugye a mazsolákat egyenként csokiba forgatni... arra én nem vállalkoznék. van valakinek ötlete? vagy hagyjam inkább a fenébe?
2011. okt. 21. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Kevés olvasztott csokiba dobj egy marék mazsolát, majd jól rázd össze benne. (Mint a gombócokon a prézlit.) Aztán egyenként tedd szilikonos sütőpapírra a mazsolákat, és hagyd azon megszáradni őket.
2011. okt. 21. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Én egy zacskóba raknék olvasztott csokit és úgy ráznám össze.

Kicsit teszel bele vajat akkor a fénnyesebb lesz a bevonat.

Nagy szemü mazsolákat veszel, akkir rácson le tudod utána hűteni.

De az is megoldás ha a bevonat után kakaóporba hepergeted (másik zacsiban rázod), mert talán akkor száradáskor/kihüléskor nem fognak összeragadni...

2011. okt. 21. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

eggyenként?

bele fogsz őszülni :)))

De a szilikonos alátétnél ott a pont!

2011. okt. 21. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Zacskóba nem raknék meleg olvasztott csokit...kiolvaszthatja, a papírt meg eláztathatja...
2011. okt. 21. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!