Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van újramelegítve...

Miért van újramelegítve borzasztó íze a csirkemellnek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen kezdem megutálni ezt a húsfajtát. Másnap szinte ehetetlen ízű lesz. Komolyan elgondolkodtam, hogy inkább többet nem eszek. Már próbáltam ezerféleképpen elkészíteni. Szósszal, sütőben, tepsiben mindenhogy. De másnap vagy akár már aznap is újramelegítve egy borzasztó mellék íze lesz, amitől legszívesebben hánynék. Ti nektek is ilyen vagy csak én vagyok ennyire finnyás? Csirke helyett mit lehet enni?
2019. dec. 2. 18:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Soha nem voltam oda érte,de nagyon nem is vagyok húsrajongó.Pulykamájat szoktam venni inkább,sokkal jobb mint a csirkemáj,nagyobb is,puhább is elkészítve,meg szebb.Esetleg szép csont nélküli karajt ha veszek még.

Pörkölthöz meg sertéscombot,ha szépnek látom.

2019. dec. 3. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
81%

Köztudott, hogy a megfőzött, lehűlt, újramelegített csirkének lesz egy nem kellemes mellékíze a megváltozott fehérjeszerkezete miatt.

Hidegen ez kevésbé érzékelhető, így salátába használhatod a maradékot.

2019. dec. 3. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!