Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell pirítani?

Hogy kell pirítani?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Mit?

Kenyeret, hagymát stb...

2010. júl. 20. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Forró kevés zsiradékban,vagy anélkül.Serpenyőben,tepsíben,lábosban,tűzőn, stb!
2010. júl. 20. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
szezánmagot, tökmagot, meg ilyeneket.
2010. júl. 20. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
magokat forró serpenyőben, gyakran kevergetve-rázogatva, olaj nélkül, vagy sütőben.
2010. júl. 20. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!