Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készítsem el a marhahúst,...

Hogy készítsem el a marhahúst, hogx ne érződjön az a jellegzetes szaga?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért de nagyon finnyás vagyok a húsok terén. Általában csirke vagy disznó húst eszek. Még a halat se szeretem. Most valahogy rá szedtem magam, hogy vegyek más fajta husit is. A kacsa jól sikerült a múltkor. Viszont most marhahúst vettem. És olyan legelő vagy silló, vagy mit tudom én milyen szaga van,hogy nem bírom. Tuti hogy friss. Csináltam belőle pörköltet. Párom szerint finom én viszont öklendezek tőle. Kezdhetek a maradékkal valamit vagy ajándékozzam oda?

2020. jan. 5. 14:36
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
2 hónapja szültem 🤣😂
2020. jan. 5. 15:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A maradékot egye meg a párod holnap vagy valamikor - te meg egyél mást.

A marhának marhaszaga van, ezt megszüntetni nem lehet.

2020. jan. 5. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem jól fogalmaztam. A maradék nem el készített husit.
2020. jan. 5. 15:09
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
A marhának faggyúja van, az a vastag, sárga rész a húsrétegek között. Az ki szoktuk még nyersen szedni. Ha az megtörtént, akkor már nem igazán lehet semmi kellemetlen szaga. Majd megszokod! Ne erőltesd, ha nem szereted, több marad párodnak, vagy küldd el nekem.
2020. jan. 5. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A marha hushoz erosebb fuszerek illenek. En a porkoltet is jol megfuszerezem, fokhagyma, so bors, komeny, pirospaprika, paradicsompure meg rengeteg hagyma.

Iden eloszor csinaltam mezes mustaros pacolt marha husit

2020. jan. 5. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
66%

Ha öklendezel tőle, akkor ne egyél belőle, hiába finom és friss, epédnek, májadnak nem használ a hányinger.

Fagyaszd le és legközelebb készítsen a párod magának, mert a férfiak zöme nagyon jól főzi az ilyen pörköltes kajákat.

2020. jan. 5. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
ma 15:12-es: a legtöbb fajta marhahús-rész nem tartalmaz faggyúréteget, csak néhány része. A marhának mindenhol marhaszaga van, ez a természetes.
2020. jan. 5. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
67%
Van egy tuti mézes-szójaszószos receptem,sok zöldséggel,ha érdekel😉
2020. jan. 5. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
81%
Tudom, hogy ez nem igazán válasz a kérdésre, de én komolyan nem értem azokat az embereket, akik mindent megpróbálnak elkövetni azért, hogy az elkészített halételnek ne legyen halíze, a birkahúsnak birkaszaga, és még sorolhatnám. Nincs azzal semmi baj, ha valaki nem szereti ezeket, de akkor nem kell erőltetni mindenáron...
2020. jan. 5. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
Olyan húst vegyél, amin kevés a zsír, mivel a faggyúnak van erősen az a jellemző íze. Csak a húsnál el lehet nyomni különböző fűszerekkel.
2020. jan. 5. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!