Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A cukrozott kakaónak lesz...

A cukrozott kakaónak lesz valami baja?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, mikor a "sima" kakaóport összekeverem porcukorral, mondjuk palacsinta töltelékéhez. Kislányként mindig azt láttam otthon, hogy csak annyit keverünk össze, amennyire épp szükség van, mert nem áll el. A cukrozott dió ugyanez. Mivel így rögzült, sosem próbáltam eltenni összekeverve. Van ennek bármi valóságalapja, vagy csak így szállt nálunk anyáról lányra a hülyeség? :)
2020. jan. 11. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Cukros kakaót, cukros fahéjat tartok otthon, nem lesz baja. Dióval nem próbálnám ki, se mákkal, mert megavasodhat (darálás után a nagyobb felület miatt gyorsabban avasodik). Ha mégis, akkor beraknám a fagyasztóba.
2020. jan. 11. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

A kakaónak biztosan nem lesz baja.

Volt, hogy egy évig rá sem néztem a bekevertre, utána ugyanolyan jó volt.

2020. jan. 11. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat.
2020. jan. 12. 08:38

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!