Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meddig kell az vaddisznóhúst...

Meddig kell az vaddisznóhúst ecetes vízbe áztatni, hogy ne legyen kellemetlen illata?

Figyelt kérdés

2020. jan. 14. 07:56
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Nincs kellemetlen illata. Milyen szaga van? Romlott?
2020. jan. 14. 08:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
öööööö...semeddig
2020. jan. 14. 09:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a hús öreg vadkané volt, akkor bizony áztathatod! Ilyenkor az használ, ha kilövés előtt legalább fél évvel kiherélteted!
2020. jan. 14. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Én se hallottam még ilyet... A karakteresebb húsokat, mint a vad vagy a birka, esetleg hideg vízben vagy tejben szokták áztatni, bár az sem kötelező. De ecetben?!...
2020. jan. 14. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
4-es, nem ecetben történő áztatásról volt szó, hanem ecetes vízről! Kerdező, én neha birkát szoktam ecetes vízben áztatni. Forró ecetes vízbe teszem, aztán addig van benne, amíg kihűl. Megpróbálhatod, ha kellemetlennek tartod az illatát. Persze ha egy életerős vadkan volt, nem sokat segít!
2020. jan. 14. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szőke András még kólában is pácolta :)

De sima vörösbor is jó, ha az ecet túl szevidzs valakinek.

2020. jan. 16. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!