Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hamburger húspogácsánál...

Hamburger húspogácsánál (marha) normális ha kiengedés után furcsa (picit kellemetlen) szaga van?

Figyelt kérdés
30-40 percet sütöttem kb, közben ez a szag eltűnt. A huspogácsák nem voltak nyákosak. Egyszer egy marha darálthúsnál éreztem ugyan ezt a szagot, attól nem lett bajom/unk.

2017. jún. 23. 22:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A marhahùsnak van egy jellegzetes illata. Amùgy 30 percig sütsz egy hùspogácsát? Minek? Ha rendes marhahùsbòl van és nem extrém vastag, max 10 perc kell neki vagy annyi sem.
2017. jún. 23. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 A kérdező kommentje:
Minimum fokozaton , fedő alatt sütöttem, kb 3cm vastag. Addig míg egy barnás kérget kapott, ugye kifehéredett félig és azt sütöttem forgatva barnáig.
2017. jún. 23. 23:05
 3/14 anonim ***** válasza:
67%
Atya isten, 40 percig? Annyi idő alatt egy egész marha átsül :)
2017. jún. 23. 23:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 A kérdező kommentje:
Minimál hőn sütöttem. :)
2017. jún. 24. 01:07
 5/14 anonim ***** válasza:
51%

Akkor az minden lett, csak hamburger nem.

A hamburgert pont, hogy baromi magas hőfokon kell sütni, néhány percig.

2017. jún. 24. 08:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
35%

Fedő alatt??? Kifehéredett???

Ez akkor valami párolt darált hús volt.

Jó borzasztónak hangzik.

2017. jún. 24. 08:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hamburger sütés alapszabályai:

-100% Marhahús, csak só és bors, semmi tojás,worchester szósz,kenyérmorzsa stb.

-Lehetőleg grillen sütni, de ha nem is, akkor nagyon magas hőfokon kell egy kérget készíteni a húson így a hús nem engedi ki a szaftot.

2017. jún. 24. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, de mi így sütjük/szeretjük pont ,hogy a szaftját kieengedje, kérge igy is lesz csak nem lesz "tocsogós" , mindenesetre nekem ez jobban ízlik mint egy mcdonalds sajtburger, semmit sem adok hozzá csak hagymát pirítok a zsírján. :)
2017. jún. 24. 11:58
 9/14 anonim ***** válasza:
48%
Hogy lesz kèrge ha csak pàrolod 40 percig? Lehet hogy azt szeretetitek, nincs ezzel baj, csak legalàbb ne nevezd hamburgernek, mert nem az. Pàrolt marhahùsos ételt ettetek, nem hamburgert.
2017. jún. 24. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 A kérdező kommentje:
Úgy lesz kérge, hogy a végén fedő nélkül lesütöm. Teljesen mindegy szerintem minek nevezzük, nálunk ez a hamburger. De pár éttermet is felvilágosíthatnál erről (nem rosszból mondom.) :)
2017. jún. 24. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!