Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marhahúsleves készítéséhez...

Marhahúsleves készítéséhez kérhetném a segítségeteket?

Figyelt kérdés

azt szeretném tudni, hogy milyen húst vegyek, mennyit és a leves készítésének menetét főbb lépésekben..


köszi előre is


2010. júl. 28. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Marha szegy a legjobb.
2010. júl. 28. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
2010. júl. 28. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Itt aprólékosan e van írva, képekkel. Csak csirke helyett marha hússal csináld, amit, jó előre felteszel főni. Takarékon, lassan, míg félig megpuhul. A szegy a legjobb. De bármilyen csontos hús jó.


[link]

2010. júl. 28. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. júl. 30. 12:44

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!