Marhahúsleves készítéséhez kérhetném a segítségeteket?
Figyelt kérdés
azt szeretném tudni, hogy milyen húst vegyek, mennyit és a leves készítésének menetét főbb lépésekben..
köszi előre is
2010. júl. 28. 10:18
3/4 anonim válasza:
Itt aprólékosan e van írva, képekkel. Csak csirke helyett marha hússal csináld, amit, jó előre felteszel főni. Takarékon, lassan, míg félig megpuhul. A szegy a legjobb. De bármilyen csontos hús jó.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. júl. 30. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!