Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van csirkemellem, borsóm,...

Van csirkemellem, borsóm, fok-illetve vöröshagymám. Hogyan tovább, ha nagyon finom brassóit akarok készíteni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 10:41
1 2
 1/12 anonim válasza:
0%
Szerezz még egy brassói polgárt
2010. júl. 28. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim válasza:
Én tennék bele egy kis csemege kukoricát azt a konzeveset. :) Amúgy szerintem vékony csíkokra vág d ahusit, hogy ne legyen vastag, én úgy nem szeretem. :) A vöröshagymát vágd fel, dinszteld meg, utána pirítsd meg. Erre tedd a husit kicsit pirítsd és aztán főzd kis vízben. Sózd, borsozd meg. Ha már majdnem kész, de még nem teljesen, akkor tedd hozzá a borsót és a fokhagymát és főzd készre. Csinálj vékony hasábokból sültkrumplit és a főtt hússal és borsóval keverd össze.
2010. júl. 28. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:

Csíkokra vágod a húst./Ha van szalonnád, azt is./

A hagymát finomra vágjuk (vagy reszeljük) és kevés olajon megfonnyasztjuk./Ha szalonnával csinálod, azt olvasztod meg, és teszel hozzá kevés olajat./ Rádobjuk a húscsíkokat, erős lángon folyamatosan kevergetve addig sütjük, míg elfővi a sütés közben eresztett levét, tehát zsírjára sül. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük.


A krumplit kockára vágva forró olajban kisütjük, lecsepegtetjük, majd az elkészült hússal tálaljuk. Kb. fél óra az egész

2010. júl. 28. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
10.56 vagyok. Ha nagyon ínyenc vagy,a végén teszel hozzá /a húshoz/egy kis doboz sűrített paradicsomkonzervet, és azzal főzöd 3-4 percig.
2010. júl. 28. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

ezekből a büdös életben nem lesz brassói...esetleg egy tokány....


[link]

[link]

2010. júl. 28. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

utolsó!!!

vicces, jót nevettem!

2010. júl. 28. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
A brassói alapja az erős fokhagymázás! Kukoricát minek kellene hozzá tenni, ezen az alapon bármit lehetne csak minek? A borsó meg a zöldborsós szelethez való.
2010. júl. 28. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:

a brassói kellékei: zsír, hús kockára vágva, fokhagyma, bors, kockakrumpli, 2 serpenyő.

egyikben sül a hús, másikban pirul a krumpli, aztán összeborítjuk és frissen tálaljuk.szóval semmi cicó:))

üdv.

2010. júl. 28. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
Én piritanék füstölt szalonnát, rá a hagymát,a húst. Só,bors, összepirit, kis süritett paradicsom-sok fokhagyma.Ropogós krumplival összeönt. A borsóból inkább csinálj mellé leveskét.
2010. júl. 28. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
Csirkemellből soha nem lesz finom brassói,legfeljebb utánzat. A brassóihoz sertéscomb vagy lapocka kell,és zsírban kell megfőzni.
2010. júl. 28. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!