Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen bográcsot érdemes...

Milyen bográcsot érdemes venni? Öntvény, rozsdamentes, zománcozott?

Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
kovácsolt vasat!
2020. máj. 5. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
Rozsdamenteset , ez nem karcosodik nem pattan le , percek alatt tiszta .
2020. máj. 5. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Vörösréz. Nagyanyám egyszerűen "cselédbas2ogatónak" hívta.
2020. máj. 5. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

Nekünk van öntvény és zománcozott is.

A férjem az öntvényre esküszik, nekem a zománcos a szimpatikusabb, mert valahogy tisztábbnak érzem elmosás után.

A lényeg, hogy mindkettőben hibátlan és mások által is egekbe dicsért kajákat főzünk.

2020. máj. 5. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
78%

A rozsdamentes csak híg ételekhez jó, mert egy sűrű pörkölt odaég benne. A vas/öntöttvas főzés szempontjából jó, de macerás rozsdamentesen tárolni és a benne hagyott étel akár egy éjszaka alatt erősen vasízű lehet.

Vörösréz üstben még csak zsír sütöttem disznóvágáskor, arra jó volt, de még jobb pálinkafőzőnek :)

Szerintem a legjobb, a hagyományos zománcozott bogrács. Kicsit vigyázni kell rá, hogy ne pattanjon meg a zománc, cserébe kevésbé ég oda az étel, nem lesz mellékíz és viszonylag könnyű tisztítani.

2020. máj. 5. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!