Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen bográcsot vegyek? Vas,...

Gergo42 kérdése:

Milyen bográcsot vegyek? Vas, zománc, öntöttvas! Melyikben a legfinomabbaz étel van-e közöttük különbség?

Figyelt kérdés

2020. máj. 11. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Sima vasbográcsot. Próbáltam mindet, az a legjobb.
2020. máj. 11. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Még egy szavazat a rozsdamentes vasra!
2020. máj. 11. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

#2: Nem még egy, én (1-es) a simát írtam. A rozsdamentes ilyen:

[link]

A sima meg ilyen:

[link]


A szép csillogásán kívül semmiben nem jobb a rozsdamentes, az is csak addig tart míg megveszed és el nem kezded használni. A simát ütheted-verheted, kívülről nem kell takarítani, belülről kis olajjal kikened, a jóisten tudja mennyit látott bográcsomon egy rozsdafolt sincs. Egyvalamit nem próbáltam, a zománcos öntöttvasat, de egyrészt aranyárban van, másrészt dögnehéz, alig lehet vele bánni, aztán ha leejted már ugrott is a zománc. Sima zománcossal is jártam így, pedig az nem is volt vagy tizenkiló. Egy koppanás és tenyérnyi részen lejött róla, vehettem meg a havernak, mert kölcsönkért volt.

2020. máj. 12. 06:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!