Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bacon szallonnával szeretnék...

Bacon szallonnával szeretnék valamit csinálni a sütőben. A csirkemell nagyon száraz/íztelen hozzá, a sertésnek buta íze van mellé. Hogyan csinálhatnék fini ebédet belőle?

Figyelt kérdés
2007. dec. 14. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a baj a csírkemellel. Mi mindig azt tekerjük be bacon szalonnával és nagyon finom ízt ad a husinak. És arról nem is beszélve, hogy milyen guszta mert a csirkemellfilét külön kis csíkokra felvágjuk. Kedvenc ételem :) Rablóhúsra is raktunk már. Sőt valaki a májat is betekeri vele. Szerintem rakhatod akármire amire akarod. Múltkor ami nem fért már a húsra sütőzsákban külön megsütöttük szóval ha nem akarod pont a csirkemellre rakni mert neked száraz akkor külön eszed hozzá. De szerintem csirkecombot is feltekerhetsz.
2007. dec. 14. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, mi sem szeretjük a csirkemellet, és nem is tudtuk megenni, de ezt figyi:

A csirkemellfilé-szeletekre teszünk aszalt szilvát és lapkasajtot, majd tejszínt öntünk alá, és megsütjük. Csak sózom borsozom.

Ebből kiindulva önállósítottam magam, és ez lett belőle:

A csirkemellfilé-szeleteket bekentem mustárral felül, ráfektettem a szalonnát és besamellel alatta szépen megsült. Picit meggrilleztem a tetejét, hogy ropogjon a szalonna rajta.


A lényeg, hogy a szószokat beitta a hús és nem volt száraz. Egy barátnőm csinált először nekünk, de nagyon húztuk a szánkat a hús hallatán, hogy majd belefulladunk, de isteni finom omlós lett.

2007. dec. 14. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A csirkemell ízén változtathatsz a fűszerekkel.

Bacon szalonnával tekersz csirkemáj?Iszonatosan laktat!Csirkemélyet körbetekered baconnal,és bele a szütőbe.Kis hőfokon készre sütöd.Nem sózod!!!Mellé rizs?Vagy,amit jónak látsz.

Amúgy a csirkének van más része is a mellén kívül.Combi?Meg ha száraz a mell,vágd fel lapos szeletre,és egyréteg bacon,egy réteg csirke, mondjuk legyen a fűszer bors és egy kis piros paprika.Még egy réteg bacon.Tetejére sajt.Mindezt jénaiba persze.Aztán mehet a sütőbe.(Ha még így is száraz,de amúgy jó,akkor legközelebb egy kis kacsazsír a húsra.)Biztos vagyok benne,h egy kis tejföl is feldobja.

Engedd szabadon a fantáziád!Főzni csak így lehet!

2007. dec. 15. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a csirkemájat szoktam betekerni vele. Fantörpikus.
2007. dec. 16. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is a májra szavazok, teljesen mindegy, hogy milyen állaté. Mindenfélével nagyon finom. Köretnek egy kis krumplipüré, hagymás burgnya vagy krumplikrokett...Hmmm! Isteni!
2007. dec. 18. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!