Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Igazán finom sült húsit, hogy...

Igazán finom sült húsit, hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 13:32
 1/10 anonim ***** válasza:
attól függ milyen hús
2010. aug. 2. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
És egybesült é vagy szeletben?
2010. aug. 2. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:

szeletben.

Oldalas,bőrős comb,tarja.

2010. aug. 2. 13:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
oldalas: zsírban sütni, sütés előtti éjszaka sózni-borsozni-fokhagymázni...zsírt felhevíteni, húsik oldalát lepirítani, hogy kapjon egy kis színt, levenni a fokozatot a legalacsonyabbra, fél deci vizet aláönteni és lefedve készre sütni
2010. aug. 2. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:

bőrös húst - mindig sütőben


előző éjjel befűszerezni, szintén, só, bors, fokhagyma

sütőzacsiba bedobod, melléteszel, krumplit, némi hagymát, paradicsomot, és paprikát, pár fokhagymagerezdet...addig sütöd zacsiban, míg puha nem lesz...ha megpuhult akkor zacsit leszeded, megpirítod a bőrös részt (néha a saját levével meg kell locsolgatni (a sütőzacsiba lezárás előtt kis vizet kell tenni 1/2 dl vagy 1 dl sört

2010. aug. 2. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:

tarja...szokásos, só, bors, fokhagyma, éjjelre állni hagyni... másnap sütőmargarinban lepirítani az oldalait és kis vízzel felöntve, fedő alatt puhára sütni


ja a bőrös malaccombhoz, néhány ág rozmaring v. kakukkfű is jól megy

2010. aug. 2. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm remélem nem rontom el.
2010. aug. 2. 14:17
 8/10 anonim ***** válasza:
ÉN annyival egészíteném ki, hogy tegyél alá karikázott hagymát! Isteni lesz tőle!
2010. aug. 2. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
én meg annyiban, ha van zsírod, abban süsd, így lesz nagyon finnom pecsenyezsírod is.
2010. aug. 2. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
Disznót CSAK zsírban szabad sütni,másban nem az igazi. A zsírozott tepsibe teszem az előző nap besózott,foghagymás húst. Teszek mellé borókabogyót, a malachoz 1-2 savanykás almát. Alá kevés vizet,és lefedve sütöm,amíg megpuhul. Akkor leveszem a fedőt,és pirosra sütöm.
2010. aug. 2. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!