Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen jo hidegtalas kajakat...

Milyen jo hidegtalas kajakat lehet a karacsonyi asztalra tenni, ami kulonleges, nem hetkoznapi? Es persze nem keszen vett, hanem sajat keszitmeny?

Figyelt kérdés
2008. dec. 1. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Mi francia salátát, krumplisalátát és kaszinó tojást szoktunk készíteni. Bár ezek elég hétköznapiak.
2008. dec. 2. 01:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Az előttem szóló által javasolt saláták nagyon jók, hozzá lehet csinálni bacon-be göngyölt csirkemájat (egyszerűen egy-egy szelet bacon-be belegöngyölni és sütőben kisütni), rántott csirkemell-falatkákat úgy, hogy a tojásba reszelt lilahagymát, a zsemlemorzsába reszelt sajtot teszel. Ha szeretitek, kaviáros szendvicset, úgy, hogy a kenyeret (a vékony toastkenyérre gondolok) fenyőfa alakúra vágod (kicsit munkaigényes, de szép) és a kaviárral "feldíszíted", de bármit rá lehet tenni, amit szerettek, akár egész színesre feldíszítheted.
2008. dec. 2. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Az elöttem hozzászólókhoz csatlakozom azzal , hogy ha már kész az a franciasaláta akkor egy pár paradicsomot megtölthetsz azzal, vagy csinálsz egy jó fűszeres körözöttet azt meg félbevágott paprikába töltöd.Látványos , egyszerű, finom.
2008. dec. 2. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Egy tipikusan finom hidegtálon hidegen is tállaható étel a töltött dagadó. ezt lehet kapni hentesnél. elötte nap megsütöd, és hidegen vékony szeletekre vágod.
2008. dec. 2. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon jól mutat, és viszonylag egyszerű, ha a készítesz "mérges gombát". Egy tálcát letakarsz salátalevelekkel. Erre teszed a gombákat, amit a következőképpen kell elkészíteni: tojásokat keményre főzöl. (Ez lesz a gomba tönkje.) Megpucolod az alját levágod, hogy egyenes legyen, és meg tudjon állni. A tetejét is levágod annyira, hogy ki tudd a sárgáját bányászni. A kiszedett sárgákat villával összetöröd, ízesíted egy kis sóval, borssal, majonézzal, mustárral, piros arannyal ízlés szerint, és visszatöltöd a tojásba. Most jön a kalap. Paradicsomokat kettévágsz, bekened vékonyan vajjal, csak azért hogy fényes legyen és ragadjon. Ráteszed a tojásra. Az eredeti recept szerint a levágott tojásfehérjét kell apróra összevágni, és rászórni a paradicsomra, én szoktam reszelt sajttal is csinálni, és máris készen vannak a "légyölő galócák" Kitünően illik a hidegtálas sültekhez a franciasaláta mellé. Mutatós, olcsó, könnyen és gyorsan elkészíthető.
2008. dec. 2. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Baconba tekert aszaltszilva:)


Fogod darabonként az aszaltszilvát és a bacont és feltekered őket jó szorosra, egy tepsibe belefekteted egymás mellé és megsütöd.


Sonkába tekert franciasaláta.


Tésztasaláta(színes tésztából nagyon mutatós)


Esetleg miniszendvicsek, ha nem főtt ételre gondolsz.


Minifasírt.Sültcsirkecomb....

2008. dec. 2. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!