Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Eritrittel helyettesíthető a...

Eritrittel helyettesíthető a cukor sütésnél?

Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy az eritrit 170fok felett elvesziti az édes ízét. Rakott palacsintahoz szeretném használni, szerintetek jó ha 160fokon sütöm csak?
2021. febr. 11. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Előre bocsájtom, hogy a cukorbetegségem miatt, nem vagyok egy nagy sütisütögetős, de az almás pitémbe tökéletesen funkcionált.
2021. febr. 11. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Necces, inkább akkor DW 1:4 vagy xilit.
2021. febr. 11. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
xilitre es Dwre allergiás vagyok. Egyedül az eritritet bírom.
2021. febr. 11. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Itt 160 fokot írnak:

[link]

2021. febr. 11. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Én xilit-eritrit keveréket használok. Még nem volt vele gondom.
2021. febr. 11. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Na megsutottem a rakott palacsintát eritrittel 180fokon és teljesen jó lett, kellő édes!
2021. febr. 11. 17:15

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!