Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott csirkemell zsemlemorzs...

Rántott csirkemell zsemlemorzsa helyett mivel?

Figyelt kérdés
Elfogyott a zsemlemorzsa és az előbb égettem szénné a par napos kenyeret is, amivel helyettesíteni szerettem volna... Nem akarok boltba menni. Valami ötlet, hogy mivel lehetne helyettesíteni? Bármilyen ötletet szívesen fogadok, max ha nincs itthon az adott hozzávaló, akkor egy másik alkalommal próbálom ki. A rantott/bundás jellegnél maradnék, tehát a sima sült hús, vagy valaminragu nem játszik most.
2021. febr. 14. 13:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Tojás-liszt-tej-só(vagy tej helyett tejföl) csomómentesen elkeverve, palacsinta tésztánál kicsit sűrűbb legyen. Ebbe a masszába bele kell mártani a sózott-borsozott csirkemellet és meleg olajban kisütni.
2021. febr. 14. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt, hogy sózás után lisztbe kell forgatni a mellet, utána a masszába mártani.
2021. febr. 14. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Natúr zabpehely, vagy süsd párizsiasan (csak liszt és tojás). Utóbbihoz keverhetsz egy kis zöldfűszert, vagy finomra reszelt sajtot is. Sőt, itt egy pepecselős, de isteni panírrecept:


- liszt

- felvert tojás

- só

- bors

- őrölt fűszerpaprika

- fokhagyma

- nyers reszelt krumpli


Ezeket összedolgozod egy tálban, beleforgatod a csirkemelleket, és már lehet is rántani. Műhúsnak sem utolsó.

2021. febr. 14. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Csirkemellhez nekem ez a kedvenc receptem.


[link]

2021. febr. 14. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
kukoricadara ,én mindig azt használok ,finom és ropogós lesz a bunda
2021. febr. 14. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

párizsi bunda: liszt, tojás, tej

sör bunda: liszt, tojás, sör

különböző magvak is mehetnek a bundába, bár az inkább a morzsa egy részének kiváltására jó

2021. febr. 14. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A párizsi illetve sörbundához azt tanácsolom, hogy inkább csíkokra vágd fel, úgy valahogy jobb. De az a jó az ilyen bundában, hogy ebbe az alapba gyakorlatilag bármit keverhetsz. Én csináltam már szezámmaggal, reszelt krumplival, kókuszreszelékkel (az annyira nem ízlett), vagy brokkolival is, ez utóbbit megfőztem, villával szétnyomkodtam, és úgy ment a keverékbe. Legközelebb szerintem reszelt répával csinálom.


Az a titka, hogy először felcsíkozod a húst, aztán belmártod lisztbe, mint a panírozásnál, aztán bele a bundába, és egyből mehet az olajba.

2021. febr. 14. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim válasza:
87%
Liszt-tojas-reszelt sajt
2021. febr. 14. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 A kérdező kommentje:

De jó ötletek!


Ma a 4. valaszado receptje a nyerő, ehhez minden van. A többi is kipróbálásra fog kerülni.

Köszönöm mindenkinek

2021. febr. 14. 16:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Reméljük, ízlett is a husi :)
2021. febr. 14. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!