Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan hasznosítsam a sütikész...

Hogyan hasznosítsam a sütikészítésből megmaradt cukrozott, kemény tojásfehérjehabot?

Figyelt kérdés
Ötleteket várok, mit kezdjek vele! Ha van rá mód, hogy hasznosítsam.

2021. márc. 21. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Habroló, habkarika, dóscsók, habos ischler, sima piskóta tészta is lehet belőle
2021. márc. 21. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Habcsok?
2021. márc. 21. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim válasza:
100%
Edd meg kanállal.
2021. márc. 21. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
Habcsók! Jó ötlet!🙂
2021. márc. 21. 13:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj mini pavlovát.


Kis kört kinyomsz ha zsákból, kB 4 cm átmérőjűt és két környi peremet nyomsz még rá, ezt szárítod a sütőben és ha kész van, teszel bele valami tejszínes krémet. Lehet csokis is Vág mascarpones vagy valami gyümölcsös, attól függ mi van otthon.

2021. márc. 21. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok


Ilyenre gondoltam [link]

2021. márc. 21. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Én simán megenném úgy, ahogy van. XD
2021. márc. 21. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
Én mindig kókuszos habcsókot csinálok kimaradt fehérjéből.
2021. márc. 21. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
Jól hangzik ez a pavlova! Megcsinálom! Köszi!😊
2021. márc. 22. 14:02

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!