Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fa tüzelésű kazánba,jól...

Fa tüzelésű kazánba,jól megsül a kompér ha becsomagolok alufóliába és berakom, a tűzre?

Figyelt kérdés
Vagy hogy süssem meg ott?

2021. márc. 24. 07:51
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Amikor már csak parázs van, akkor kell fóliában beledobni.
2021. márc. 24. 07:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy kazán túl meleg.

Talán ha az aljába rakod, vagy félre tudod tolni annyira a tüzet, hogy mellé rakd a krumplit.

De ha rárakod, az szénné ég.

2021. márc. 24. 08:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
Inkább elég az egy kazánban, minthogy megsüljön, na de az éhség nagy úr!
2021. márc. 24. 08:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:

Okés lehagyom égni parázsra, és cinálok neki helyet középen a róston!


Gyertek kóstolóba majd!

2021. márc. 24. 09:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Isteni. Én be szoktam tekerni baconba és köményt szórok rá. Alufólia, aztán parázson megsül.
2021. márc. 24. 09:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#5, neked milyen kazánod van, és mivel szeded ki a krumplit belőle?
2021. márc. 24. 09:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
6 kandallóba ha leégett a tűz, és csipesszel szedem ki.
2021. márc. 24. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
#7, ezt nálunk a kazánban nem lehet megcsinálni, de így teljesen más, már értem. Köszönöm a válaszod!
2021. márc. 26. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!