Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sóskamártást liszt nélkük...

Sóskamártást liszt nélkük lehet készíteni, hogyan kell?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 16:45
A kérdező szavazást indított:
Lehet liszt nélkül
Nemlehet
19 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Kemenyitovel.
2021. ápr. 4. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Ha nem bánod, hogy kicsit más íze lesz, minden további nélkül. Például így:

[link]

2021. ápr. 4. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
Bármivel, amitől besűrűsödik. Keményítő, kukoricaliszt, tápiókapor pl.
2021. ápr. 4. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Szoktam tojas sargajaval is suriteni.
2021. ápr. 4. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
96%

Én nem szoktam, bár hígabban szeretem :)


Viszont amikor tényleg mártást készítek pl húshoz, akkor keményítővel vagy főzök bele krumplit, összeturmixolom és azzal.

2021. ápr. 4. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
21%
Pudingpor
2021. ápr. 4. 23:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
93%
Én amit veszek, az minden nélkül is sűrű. Egyedül a spenótot szoktam sűríteni.
2021. ápr. 6. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!