Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell kicsontozni a...

Hogy kell kicsontozni a csirket a tolteni valo csirkenek?

Figyelt kérdés

Meg nem probaltam,szeretnem ha nehany tippet adnatok.Esetleg h mivel toltitek meg.

Elore is koszi!


2008. dec. 5. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Egyáltalán nem kell kicsontozni, a tölteléket a csirke bőre alá szokták tenni.
2008. dec. 5. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
85%
Felénk úgy készül, hogy a csirke belsejébe rakjuk a tölteléket, és ha marad, akkor a mellén a bőre alá is, aztán cérnával, vagy hústűvel lezárjuk a vágást.
2008. dec. 5. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszike a valaszokat!

Tudom,h a bore ala is szoktuk tolteni es a hasaba,de az egyik ismerosomnel ettem olyat ami ki volt csontozva,a szakacs konyvben meg kicsit tul komplikaltan irjak le a csontozasat...holnap megprobalom kicsontozni,ha nem sikerul ugy csinalom ahogy eddig.

Ha valakinek van meg otlete szivesen varom.

Esetleg toltelekekre is...

2008. dec. 5. 20:15

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!