Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hortobagyi palacsintat edes...

Hortobagyi palacsintat edes vagy sos palacsintabol kell csinalni?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Ugyanúgy készítsd, mint a rendes palacsintát, csak ne tegyél bele cukrot! Azaz, nem kell a palacsintának kifejezetten sósnak lennie, elég az a só bele, amit egyébként tennél.
2021. ápr. 18. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Sós.
2021. ápr. 18. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Sós, mivel ugye darált húst teszel bele.
2021. ápr. 18. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Én is úgy szoktam, mint az első, az édes palacsintához való tésztából kihagyom a cukrot.

Végülis sós, mert én az édesbe is teszek egy nagyon kevés sót (az ízharmónia miatt).

2021. ápr. 18. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
sós palacsinta.
2021. ápr. 18. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Eleve cukor nélkül csináld a palacsintát, és azzal töltöd meg amivel akarod. Tehát ne sósat, hanem cukortalan palacsintát csinálj.
2021. ápr. 18. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek ❤️
2021. ápr. 18. 16:06

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!