Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől horpad be a képviselőfán...

Mitől horpad be a képviselőfánk alja?

Figyelt kérdés

Ezt a receptet használtam, gluténmentes liszttel:

[link]

Egyébként jól sikerült, finom lett, csak az alja behorpadt, ha felfordítom, úgy néz ki, mint egy kosárka. Ezért nem tudtam félbevágni, hanem kettőt tapasztottam össze. Ez mitől lehetett? A sütőben kell hagyni kihűlni? Ezt nem írta a recept, ezért én otthagytam, nyitott ajtónál. Ki kellett volna venni?


máj. 2. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:
85%
Szia valószínű még kellett volna 3-4perc a sütőben,meg igen ki kellett volna venned utána.
máj. 2. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak ki kellett volna venni, hogy hirtelen hűljön.
máj. 4. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!